LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из спорта

Завршена прва фаза реконструкције стадиона

22.10.2012.

Завршени су сви планирани радови на почетној санацији Градског стадиона, како је и обећано од стране града Суботице и ресора за спорт. У првој фази урађено је бетонирање дела западних трибина, као и обнављање и бетонирање јужне и северне трибине где се налазе највернији навијачи.

6318_1.jpg

По плану на обновљеним трибинама на западној страни поставиће се столице које је обећао Фудбалски Савез Србије уколико се испоштују сви услови за њихово монтирање који су сада у потпуности извршени. ФСС је предвидео и рефлекторе за Суботицу али је пре тога неопходно да град направи четири носећа стуба у вредности од 6 милиона динара, које ће се предвидети буџетом за 2013г. Радови на Градском стадиону се настављају на пролеће када ће се наставити бетонирање западних трибина које ће се спојити са јужним и северним.

По речима Немање Симовића, члана градског већа задуженог за спорт, по завршетку базена на Прозивци град ће се у наредној години више окренути реконструкцији стадиона где ће се поред трибина и рефлектора обновити и остале пратеће просторије да Градски стадион добије изглед какав заслужује спортска Суботица.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Сервисне информације
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја