Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Завршена прва фаза реконструкције стадиона

22.10.2012.

Завршени су сви планирани радови на почетној санацији Градског стадиона, како је и обећано од стране града Суботице и ресора за спорт. У првој фази урађено је бетонирање дела западних трибина, као и обнављање и бетонирање јужне и северне трибине где се налазе највернији навијачи.

6318_1.jpg

По плану на обновљеним трибинама на западној страни поставиће се столице које је обећао Фудбалски Савез Србије уколико се испоштују сви услови за њихово монтирање који су сада у потпуности извршени. ФСС је предвидео и рефлекторе за Суботицу али је пре тога неопходно да град направи четири носећа стуба у вредности од 6 милиона динара, које ће се предвидети буџетом за 2013г. Радови на Градском стадиону се настављају на пролеће када ће се наставити бетонирање западних трибина које ће се спојити са јужним и северним.

По речима Немање Симовића, члана градског већа задуженог за спорт, по завршетку базена на Прозивци град ће се у наредној години више окренути реконструкцији стадиона где ће се поред трибина и рефлектора обновити и остале пратеће просторије да Градски стадион добије изглед какав заслужује спортска Суботица.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>