Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Бициклисти Спартака најбољи на првенству Војводине

22.10.2012.

Првенство Војводине у бициклизму у друмској и брдској вожњи одржано је 21.Октобра у Ердевику.

6317_1.jpg

У конкуренцији млађих кадета Жарковиц Ђолаи Димитрије је нови шампион Војводине у друмској вожњи, пошто је соло вожњом стигао на циљ далеко испред осталих. У конкуренцији кадета такмичари Спартака такође су били веома доминантни, Нимчевић Дарио је шампион Војводине, док је Драгојевић Милан вицешампион у друмској вожњи. Њих двојица су такође соло вожњом стигли на циљ далеко испред својих пратилаца. Малагурски Адриан је пети, а Стангл Урош девети. Јуниор Копуновиц Борис је вицешампион Војводине, он је у групном спринту освојио друго место у друмској вожњи. У класи елите, Каса Габор нови је шампион Војводине, он је одвозио одлиучну трку, побегао осталим такмичарима и соло вожњом сам ушао у циљ. У конкуренцији аматер Еветовицћ Младен је освојио друго метсо у друмској вожњи, он је у спринту освојио другу позицију. У конкуренцији мастерси Гагић Ђуро је вицешампион Војводине у друмској вожњи.

У послеподневним часовима вожена је брдска трка за наслов шампиона Војводине у брдској вожњи. У конкуренцији млађих кадета Жарковиц Ђолаи Димитрије је шампион Војводине у брдској вожњи. Димитрије је био убедљив исто као и у друмској вожњии нацљ стигао сола вожњом. У конкуренцији кадета Драгојевић Милан је нови шампион, док је Нимчевић Дарио вицесампион Војводине у брдској вожњи. Малгурски Адриан је шести, а Стангл Урош седми на брдском првенству Војводине. У конкуренцији јуниора Копуновић Борис освојио је треће место. Каса Габор нови је шампион Војводине у брдској вожњи у конкуренцији елите. У конкуренцији аматери Еветовић Младен је нови шампион Војводине у брдској вожњи. У групи мастерси Гагић Ђуро је такође освојио шампионску титулу у брдској вожњи.

Бициклистички клуб Спартак је најуспешнији клуб на првенству Војводине у друмској и брдској вожњи у 2012. години. Предвођени Олимпијцем Габором Касом и младим нараштајем који ће надамо се наставити његовим путем.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>