Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Успех карате клуба Енпи у Италији

18.10.2012.

Карате клуб Енпи учествовао је на 20. светском Шотокан шампионату и 5. светском Кохаи Купу у организацији Шотокан каратеа који је одржано у Милану (Италија) од 12-14. октобра.

6315_1.jpg

У конкуренцији 3000 такмичара из 47 земаља репрезентација Србије у генералном пласману заузела је друго место са 62 освојене медаље. Такмичари Енпија од укупног броја медаља наше репрезентације учествовали су у освајању чак 23 одличја. Репрезентацију Србије сачињавало је укупно 170 такмичара који су укупно освојили 16 златних медаља од тога каратисти Енпија девет.

Поводом великог успеха карате клуба Енпи одржана је пресс конференција у медија центру где је такмичаре освајаче медаља поздравио Немања Симовић, члан градског већа задужен за спорт. Симовић је истакао да је већ град навикао да се са сваког великог такмичења карате клуб Енпи враћа са великим бројем медаља и да се види велики рад и труд људи који воде клуб. Град је помагао карате, што ће сигурно бити тренд и у наредном периоду.

Златне медаље за Енпи освојили су: Лебовић Марко, Барашевић Инес, Војнић Данијел, Ивковић Симона, Поледица Милан, Мијић Милорад, Вуковић Ђорђе (сви из појединачних борби), ката тим кадеткиња у саставу: Ивковић Симона, Вукелија Радмила, Тупајић Марија и кумите тим кадета коју су сачињавали: Вуковић Ђорђе, Рајичић Марко, Мартин Драган, Кобрехел Виктор.

Најважнији резултати остварени су у сениорској конкуренцији где су се посебно истакли Мијић Милорад и Поледица Милан који су освојли појединачне златне медаље. Такође вредне резултате освојила је и мушка и женска сениорска репрезентација у борбама. Они су се окитили сребрном медаљом. За мушкарце су наступили: Мијић Милорад, Поледица Милан и Ћопић Милан. За женску екипу наступили су: Маргетић Ивана и Нишевић Уна.

У оквиру првенства одржан је и Конгрес Шотокан каратеа н акоме је донешена одлука да се следеће светско првенство одржи у Новом Саду.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>