Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Exchange 5
Вести из спорта

Успех карате клуба Енпи у Италији

18.10.2012.

Карате клуб Енпи учествовао је на 20. светском Шотокан шампионату и 5. светском Кохаи Купу у организацији Шотокан каратеа који је одржано у Милану (Италија) од 12-14. октобра.

6315_1.jpg

У конкуренцији 3000 такмичара из 47 земаља репрезентација Србије у генералном пласману заузела је друго место са 62 освојене медаље. Такмичари Енпија од укупног броја медаља наше репрезентације учествовали су у освајању чак 23 одличја. Репрезентацију Србије сачињавало је укупно 170 такмичара који су укупно освојили 16 златних медаља од тога каратисти Енпија девет.

Поводом великог успеха карате клуба Енпи одржана је пресс конференција у медија центру где је такмичаре освајаче медаља поздравио Немања Симовић, члан градског већа задужен за спорт. Симовић је истакао да је већ град навикао да се са сваког великог такмичења карате клуб Енпи враћа са великим бројем медаља и да се види велики рад и труд људи који воде клуб. Град је помагао карате, што ће сигурно бити тренд и у наредном периоду.

Златне медаље за Енпи освојили су: Лебовић Марко, Барашевић Инес, Војнић Данијел, Ивковић Симона, Поледица Милан, Мијић Милорад, Вуковић Ђорђе (сви из појединачних борби), ката тим кадеткиња у саставу: Ивковић Симона, Вукелија Радмила, Тупајић Марија и кумите тим кадета коју су сачињавали: Вуковић Ђорђе, Рајичић Марко, Мартин Драган, Кобрехел Виктор.

Најважнији резултати остварени су у сениорској конкуренцији где су се посебно истакли Мијић Милорад и Поледица Милан који су освојли појединачне златне медаље. Такође вредне резултате освојила је и мушка и женска сениорска репрезентација у борбама. Они су се окитили сребрном медаљом. За мушкарце су наступили: Мијић Милорад, Поледица Милан и Ћопић Милан. За женску екипу наступили су: Маргетић Ивана и Нишевић Уна.

У оквиру првенства одржан је и Конгрес Шотокан каратеа н акоме је донешена одлука да се следеће светско првенство одржи у Новом Саду.

Медија-центар и Протокол
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Укидање печата
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја
Међународни фестивал позоришта за децу    (22.09.2019.-27.09.2019.)