Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Хуман гест Спартак Златибор воде

16.10.2012.

Фудбалски клуб Спартак Златибор вода хумано ће обележити 17. октобар светски дан сиромаштва у свету. Заједно са верним спонзорима клуба, Златибор водом и Хиглом, фабриком смрзнуте хране из Хоргоша прикупили су и донирали Црвеном Крсту намирнице за 1.100 оброка. Присутни су били и првотимци Слободан Новаковић, Марко Адамовић, Дино Шарац и Борко Веселиновић који су учествовали у истовару и предаји намирница у магацин Црвеног Крста.

6313_1.jpg

Овом приликом предато је 500 килограма брашна, 200 килограма смрзнутог поврћа, 280 килограма тестенине и 80 килограма српске кобасице.

Спартак Златибор вода ће подржати и даље акције Црвеног Крста у Суботици у оквиру борбе против сиромаштва. Фудбалери суботичког суперлигаша учествоваће у подели куваних оброка за најугроженије суграђане у 3 пункта од 37 колико ће их бити у граду на северу Бачке.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>