Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Спартак вицешампион у инлине хокеју

09.10.2012.

После три одиграна турнира завршено је Првенство Србије у Инлине хокеју за 2012. годину. Нови првак државе је екипа Витеза из Београда која је сакупила 16 бодова, друго место заузела је екипа Спартака која је сакупила бод мање док је треће место припало екипи НС Старс из Новог Сада. Најбољи стрелац првенства је Немања Николић из ХК Витез са 27 постигнутих голова.

6309_1.jpg

Последњи турнир првенства одржан је у Новом Саду, где је организација и гостопримство било на високом нивоу, као и на претходним турнирима у Суботици и Београду. Треба истаћи веома фер, спортску и коректну игру на свим утакмицама. Носиоц организације целог првенства били су Урош Брестовац, Урош Алексић, Иванов Небојша, Богдановски Никола и Тибор Фазекаш.

У Србији овај спорт је у самом зачетку, тренутно смо и једина земља у окружењу која нема специјалну подлогу за инлине хокеј. Након успешно одржаног првенства, љубилтељи овог спорта и клубови учесници надају се све већој популаризацији инлине хокеја у Србији и постављању бар једне специјалне подлоге која би у великој мери помогла бржем развоју новог атрактивног спорта.

У овој сезони за ХК Спартак наступали су: Сабадош Р., Пердув, Темуновић, Дакић, Острогонац, Фазекаш Ђ., Фазекаш Т., Брестовац, Јаначковић С., Барклеy, Ваштаг, Јаначковић З., Вечић, Керлета, Шандор и Салаи.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>