LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из спорта

Спартак вицешампион у инлине хокеју

09.10.2012.

После три одиграна турнира завршено је Првенство Србије у Инлине хокеју за 2012. годину. Нови првак државе је екипа Витеза из Београда која је сакупила 16 бодова, друго место заузела је екипа Спартака која је сакупила бод мање док је треће место припало екипи НС Старс из Новог Сада. Најбољи стрелац првенства је Немања Николић из ХК Витез са 27 постигнутих голова.

6309_1.jpg

Последњи турнир првенства одржан је у Новом Саду, где је организација и гостопримство било на високом нивоу, као и на претходним турнирима у Суботици и Београду. Треба истаћи веома фер, спортску и коректну игру на свим утакмицама. Носиоц организације целог првенства били су Урош Брестовац, Урош Алексић, Иванов Небојша, Богдановски Никола и Тибор Фазекаш.

У Србији овај спорт је у самом зачетку, тренутно смо и једина земља у окружењу која нема специјалну подлогу за инлине хокеј. Након успешно одржаног првенства, љубилтељи овог спорта и клубови учесници надају се све већој популаризацији инлине хокеја у Србији и постављању бар једне специјалне подлоге која би у великој мери помогла бржем развоју новог атрактивног спорта.

У овој сезони за ХК Спартак наступали су: Сабадош Р., Пердув, Темуновић, Дакић, Острогонац, Фазекаш Ђ., Фазекаш Т., Брестовац, Јаначковић С., Барклеy, Ваштаг, Јаначковић З., Вечић, Керлета, Шандор и Салаи.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Сервисне информације
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја