LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из културе

Одредити приоритете у области културе

09.11.2012.

Члан Градског већа задужен за културу, Милош Николић, састао се данас, у Зеленој сали Градске куће, са директорима суботичких установа културе. Николић је, у изјави за медије пред почетак скупа, истакао да се из буџета издваја доста средстава за културу и да се морају одредити приоритети у тој области.

6300_1.jpg

- Буџет је озбиљна тема и о томе треба сви заједно да поразговарамо. Важно ми је да установе културе живе онако како треба и зато сам и иницирао овај састанак са директорима установа културе. Из буџета се издваја доста средстава за културу, али треба имати реалну визију онога шта су приоритети у тој области, посебно када је реч о фестивалима, нагласио је Николић.

Николић је недавно обишао инстистуције културе и као горући проблем који би требало решити издвојио је кров Градске библиотеке, као и проблем око изградње Народног позоришта. Он је казао да ће се следеће седмице одржати радни састанак који ће се односити на зграду позоришта, након којег би се јавности саопштиле конкретне информације о стању ове инвестиције.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Сервисне информације
Управа за капитална улагања АП Војводине
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја