Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Вести из културе

Концерт младе пијанисткиње Јоване Радовановић

05.11.2012.

У оквиру концертне сезоне у организацији града Суботице, у петак, 9. новембра 2012. године, у Великој већници Градске куће биће одржан концерт пијанисткиње Јоване Радовановић из Крагујевца. Концерт почиње у 19 часова и 30 минута. Улаз је слободан.

6293_1.jpg

- Концертна сезона у организацији Града отворена је 11. октобра када је у Великој већници Градске куће гостовао један од најцењенијих пијаниста данашњице Александар Маџар. Као што сам и обећао, у нашем граду ће наступати најквалитетнији кадар у класичној музици. Јована Радовановић је млада, талентована уметница којој тек предстоји успешна каријера, истакао је, на прес-конференцији у Медија-центру Градске куће, Милош Никлолић, члан Градског већа задужен за културу.

Професорица клавира у суботичкој Музичкој школи Мирна Мирков Стес је рекла да је концертна сезона коју планира члан Градског већа и професор виолине Милош Николић веома важна за нашу средину јер поред еминентних педагога и истакнутих уметника подржава и младе таленте, као што је Јована Радовановић.

- Јована Радовановић долази из Крагујевца, школовала се на академији у Украјини где је и докторирала на инструменту клавиру. На концерту у Великој већници Градске куће одсвираће њен докторски реситал који ће садржати капитална дела Рахмањинова, Моцарта и Баха, казала је Мирна Мирков Стес.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја