Посетите Суботицу Дубра управа
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из образовања

Отворена изложба „Суботица, мој град“

09.10.2012.

Поводом 10. октобра, Дана ослобођења Суботице од фашизма, у вестибилу Градске куће отворена је изложба ликовних радова ученика основних школа. На расписани конкурс на тему „Суботица, мој град“, из девет суботичких основних школа укупно је приспело 88 ликовних радова и 40 литерарних радова, на сва три језика. Изложбу дечјих радова отворила је члан Градског већа задужена за образовање др Етела Јеринкић.

6231_1.jpg

Конкурс је први пут расписан пре 15 година, а у СУБНОР-у су пре 10 година, узимајући у обзир узраст деце за који се конкурс расписује, одлучили да тема радова не буде рат, већ „Суботица, мој град“. Ликовни радови су распоређени у две категорије: за ниже и више разреде основних школа.

Градски одбор СУБНОР-а сваке године обезбеђује награде за најбоље радове по категоријама. За прва три места уручују се медаље. Учитељ, наставник или професор чији је ученик освојио награду добија захвалницу за уложени труд, а награда је обезбеђена и за школу која однесе највише медаља. Додела награда ученицима и њиховим учитељима, наставницима и професорима најављена је за 22. децембар.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Рођени, венчани и преминули
Сервисне информације
Спортски клубови
Образовне установе
Месне заједнице
Управа за капитална улагања АП Војводине
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја
Етнофест (21. - 25. јун 2017. године)