Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

У току су радови на санацији Градског стадиона

26.09.2012.

У току су радови на санацији Градског стадиона са укупном инвестицијом од око 3 милион адинара. Тренутно се изливају бетонске трибине на западном делу на којима ће се касније монтирати столице. Након тога по плану је и реновирање бетонских трибина на северу и југу где се налазе најверније присталице фудбалских клубова како домаћих Маринаца тако и гостујућих екипа. Данас су радове обишли Модест Дулић, градоначелник Суботице и Немања Симовић, члан градског већа задужен за спорт. По уверењу извођача радова ова фаза ће се завршити до 7. октобра када је на распореду утакмица између Фк Спартак Златибор воде и Црвене Звезде.

6210_1.jpg

Модест Дулић, градоначелник Суботице овом приликом је изјавио: - Када је била неопходна брза интервенција која би омогућила да крене домаће такмичење за фудбалере, али и међународне утакмице квалификација у оквиру Лиге шампиона за фудбалерке, у договорима са покрајинским секретаријатом за спорт и омладину и градом, интервенисали смо са око 3 милиона динара да се горући проблеми санирају. Полако се приводе крају радови на санацији западне трибине, а у разговорима са делегатима УЕФЕ добили смо сагласност да такмичење за фудбалерке може да се одигра, уз обећање да ће санација и надаље бити настављена. Следе нам нове фазе, набавка столица у сарадњи са Фудбалским савезом Србије и решавање проблема са осветљењем. Стварамо све предуслове да и Градски стадион у Суботици буде у складу са свим стандардима како би наши клубови не би били приморани да своје мечеве играју ван Суботице.

 

Немања Симовић је истакао да се по завршетку ових радова неће стати са даљом санацијом. - По завршетку ових радова, настављамо даље, урадићемо санације северне и јужне трибине. Од челника Фудбалског савеза Србије добили смо потврду да сви градови који покрену иницијативу и крену у санацију стадиону могу рачунати на помоћ ФСС-а. Нама је прво неопходно да добијемо помоћ у виду столица које би поставили на санирану трибину на западу. За то нам треба око 1.000 столица, а жеља је да до краја наредне године имамо 10.000 седећих места. Градски стадион је сада приоритет што се тиче спортске инфраструктуре, након завршетка стонотениске хале, затвореног базена Прозивка, трим стазе у Дудовој шуми и реконструкције терена у Првомајској.

Imunizacija

ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАНовогодишњи концерт Суботичког симфонијског оркестраМедија-центар и ПротоколЛокални тим за борбу против трговине људимаКОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицама

Informator
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Локални омбудсман
Градско правобранилаштво
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ

Укидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја