Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Одбојкаши славили на турниру у Аустрији

24.09.2012.

Спартак Волвс - Гладиаторс (Мађарска) 8:7

6208_1.jpg

Боксери Спартака у пасажу хотела Галериа савладали су у првом колу боксинг Оне лиге екипу Гладиаторса из Ђера (Мађарска) са 8:7. Публика је могла да ужива у веома квалитетном и до краја резултатски неизвесном мечу. Спартак је био бољи у прве две категорије, победе су остварили Сабо Флоријан и Вања Бачић и довели суботичане у водство од 4:0. Гладиатори су смањили на 2:4 након победе Шинко Золтана у категорији до 60кг. У наредном мечу између Њеки Георгије и Станковић Бранимира водила се жестока борба до самог краја. Судије су меч прогласиле нерешеним тако да је разлика и даље била у корист домаћихбоксера 5:3. У следећем мечу Денис Меметовић је савладао Забо Даниела и довео своју екипу на корак до победе у првом колу пошто је резултат био 7:3. Преостале су две борбе у којима је Спартак морао да освоји бар једанбод за коначан тријумф. Неизвесност око крајњег победника решио је Уверић Немања који је одлично боксовао против литванца Лањи Виталија. Тај меч завршен је без победника што је Суботичанима донело један бод и недостижних 8:4. У последњој борби Дармош Јожеф је победио Мауковић Петра и пошто је мађасрки бокср био џокер освојио је три бода која су била довољна само за минималан пораз на крају.

Резултати по категоријама: 50kg: Сабо - Хорват 3:1, 56kg: Бачић - Пал 4:0, 60kg: Бабош - Шинко 0:4, 64kg: Станковић (џокер) - Њеки 2:2, 69kg: Меметовић - Замбо 3:1, 81kg: Уверић - лањи 2:2, 91kg: Мауковић Дармош (џокер) 0:4.

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегКОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја