Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Пријем кик боксера Спартака

20.09.2012.

Кицк боксери Спартака Обрад Цвијановић и Милош Кељановић освојили с сребрну и бронзану медаљу на недавно одржаном Светском првенству у Кицк боксу у Братислави. Тим поводом Немања Симовић, члан градског већа задужен за спорт приредио је пријем за успешне суботичке спортисте. Немања је истакао велики успех двојице младих спортиста, који су у лепом светлу представили наш град. Обрад је већ стипендиста града Суботице и то је један од показатеља да је правилно направљен одабир спортиста за стипендије. После великог успеха и освајања светске медаље и други млади спортиста ће у наредном периоду постати стипендиста града.

6206_1.jpg

Више о самом такмичењу рекли су млади спортисти. Обрад Цвијановић је освојио сребрну медаљу у категорији јуниора до 91kg у Лоу Кику - Светско првенство одржано је у Братислави (Словачка). Учествовало је преко 1600 такмичара, међу којима је Србија била одлична и заузела друго место по броју медаља одмах иза Русије. У борби за медаљу савлдао сам Украјинца у четвртфиналу, затим Бугарина у полуфиналу. У борби за најсјајније одличје поражен сам од члана наше репрезентације.

 

Милош Кељановић Освојио је бронзану медаљу у јуниорској категорији до 71kg у К1. - У борби за медаљу у четвртфиналу сам савладао такмичара из Португалије у једној тешкој борби. У полуфиналу сам се борио са домаћим кицк боксреом из Словачке где сам поражен мада мислим да сам оштећен од стране судија у том мечу. Жеља ми је у наредноим периоду да уђем у сениорску репрезентацију, мислим да имам квалитета за то.

Обојица такмичара су истакла да имају добре услове за несметане тренинге и рад у Суботици, поготово после реновирања сале и ринга који се налази у склопу Хале спортова.

Избори 2020
Медија-центар и Протокол
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Е-мејл за пријем електронских фактура
ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА
Плаћање картицама
Informator
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Локални омбудсман
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Укидање печата
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја