Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
Вести из спорта

Стонотениска репрезентација поражена од Португала

18.09.2012.

Србија - Португал 1:3

6205_1.jpg

Суботица, Стонотениски центар, гледалаца: око 300. Судије: Винце Гуљас, Цаба Катона (Мадјарска), Тибор Бицкеи (Србија).

Појединацно: Каракашевић - Аполониа 3:1 (11:8, 5:11, 11:5, 11:9), Јевтовић - Фреитас 0:3 (7:11, 4:11, 5:11), Пете - Монтеиро 1:3 (7:11, 4:11, 11:8, 7:11), Каракашевић - Фреитас 0:3 (9:11, 5:11, 9:11).

Репрезентација Србије поражена је од Португалије у стонотениском центру у Суботици у оквиру 2 кола Европске лиге. Наша репрезентација добро је отворила меч пошто је Кракашевић у првој партији савладао Аполониа са 3:1. Повео је Каракашевић са 1:0 у сетовима, узвратио је Португалац и изједначио на 1:1. Одлично је одиграо наш репрезентативац трећи сет и серијом од 8:2 долази до предности од 2:1. Најузбудљивији је био четврти сет у коме је Аполониа повео са 6:2, након грешака Каракашевића. На срећу Србије, Каракашевић се вратио у меч серијом поена 6:3 и изједначио на 9:9. Уследила је сигурна завршница за водство Србије од 1:0.

Гости су се брзо реванширали и изједначили резултат у мечу, пошто је Фреитас лако и брзо савлдао Јевтовића са 3:0. Уследио је меч између Пете и Монтеиро, који је био веома узбудљив. Храбро се борио наш репрезентативац који је науспео да смањи резултат у мечу на 1:2. Монтеиро је поново заиграо боље и са 11:7 освојио четврти сет за водство Португалије од 2:1.

У четвртој партији меча Каракашевић је после велике борбе поражен од Фреитаса са 3:0. Имао је наш репрезентативац 9:9 у првом и трећем сету али више спортске среће и концентрације у тим тренуцима имао је Португалац који је оба пута изашао као победник.

Пре почетка меча Зоран Калинић председник стонотениског савеза Србије предао је плакету Зорану Кеслеру освајачу сребрне медаље на пара олимијским играма у Лондону.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Рођени, венчани и преминули
Узми рачун и победи
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
 Razvojni fond Vojvodine
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја