Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
Вести из спорта

Суботица победник Купа градског фудбалског савеза

13.09.2012.

Суботица - Таванкут 5:4 (1:1, 1:0)

6203_1.jpg

Хајдуково, гледалаца: 100, Стрелци: Танасић 4. мин. (Суботица), Бедековић 50. мин (Таванкут), Стрелци из пенала: Дрчелић, Вишњић, Хорват, Иловац (Суботица), Бедековић, Плетикосић, Руски (Таванкут).

Суботица: Кумозец, Томишић, Вишнић, Никшић, Иловац, Танасић (Аранчић), Тодоровић (Трипковић), Хорват, Братић, Дрчелић, Тиквицки (Никшић).

Таванкут: Вуковић, Г. Скендеровић (Плетикосић), И. Скендеровић, Руски, Стантић, Токоди, Ковачев (Тумбас Локетић), Бедековић, Пољаковић (Вујевић), Симић, Н. Скендеровић.

Суботица је победник Купа Градског фудбаслког савеза, пошто су након пенала савладали екипу Таванкута са 5:4, у регуларном делу меч је завршен резултатом 1:1. У првом полувремену боља је била екипа Суботице, која је већ у 4. минуту дошла до предности голом Танасића. Наставила је екипа Суботице и даље са нападима али успешно је све зауставлчјала одбрана Таванкута.

Почетком другог полувремена Таванкут је преузео доминацију, што им се исплатило у 50. минуту сусрета када се после једне грешке одбране Суботице, Бедековић нашао очи у очи са голманом Кумозецом. Истрчалог голмана нападач Таванкута је рутински савладао и изједначио резултат на мечу 1:1. Након примљеног гола Суботица је појачала ритам. Играо се 73. минут када је у казненом простору Таванкута оборен Иловац судија је показао на белу тачку али Хорват пропушта идеалну прилику за ново водство Суботице. До краја меча Таванкут је имао више од игре, међутим Н. Скендеровић и Симић из повољних прилика нису успели да затресу мрежу.

Пошто јер меч завршен без победника приступило се извођењу пенала. Успешнија је била Суботица пошто је њихов голман Кумазец одбранио пенале И. Скендеровићу и Симићу.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Рођени, венчани и преминули
Узми рачун и победи
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
 Razvojni fond Vojvodine
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја