LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из спорта

Пријем делегација репрезентација учесница турнира Ћеле Вилотић

07.09.2012.

Немања Симовић, члан градског већа задужен за спорт Суботице примио је данас представнике репрезентација учеснике меморијалног турнира Стеван Ћеле Вилотић.

6200_1.jpg

- Велико ми је задовољство да се овај турнор поново одржава у нашем граду. Драго ми је што је интересовање за турнир све веће и веће, и захваљујем се свим селекцијама које учествују. Међу њима има свакако неколико репрезентација који су нам стални гости, а они су у ствари већ и постали домаћини турнира. Све репрезентације су управо на овим турнирима стварале будуће сениорске репрезентативце, надам се да ће тако бити и са овом генерацијом. Морам овом приликом да се захвалим Фудбалском Савезу Србије и веома добром и успешном сарадњом са њима у многим пројектима као и са фамилијом Стевана Вилотића који су наши драги гости за време овог сада већ деветнаестог турнира по реду. - рекао је Немања Симовић.

Светлана Вучић Вилотић, ћерка чика Ћелета, захвалила се на лепом пријему, али се и захвалила организаторима, граду Суботици и свим учесницима на томе што већ деветнаест година кроз меморијалне турнире чувају успомену на њеног оца. Испред репрезентације Србије говорио је Игор Гачић, тим менађер ове селекције, који је истакао да је ово можда и најјачи турнир за ову категорију у Европи, да констатно постоје притисци најпознатијих репрезентација да учествују на њему, те подвукао сјајну подрушку Суботице и фамилије Вучић-Вилотић.
Након званичног дела пријема гости су уживали у лепотама Градске куће, обишли су Велику већницу, али и канцеларију Немање Симовића која, бројним фотографијама и трофејима прича свежију спортску историју Суботице.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Сервисне информације
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја