Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести и извештаји

Конкурс за помоћ пољопривредницима

22.08.2012.

Локална самоуправа расписаће конкурс за доделу финансијских средстава како би се помогло пољопривредницима, закључак је округлог стола „Рад и функционисање пољопривредних удружења, кластера и задруга и потребни помаци у даљој сарадњи и унапређењу рада у сфери пољопривреде и туризма“, одржаног данас у Плавој сали Градске куће.

6118_1.jpg

Члан Градског већа задужен за пољопривреду Шиме Острогонац рекао је да очекује да ће конкурс бити расписан почетком септембра, после усвајања Годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта.

- Представнике удружења пољопривредника, кластера и струковних невладиних организација данас смо информисали како ћемо расписати конкурс. Они су имали неке захтеве, ми смо их прихватили и чим Градско веће усвоји овогодишњи Програм заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта ми ћемо одмах расписати конкурс на коме ће бити додељено око осам милиона динара, казао је Шиме Острогонац.

Према речима извршиоца за пољопривредне послове у градској Служби за пољопривреду Гргура Стипића, конкурс ће бити израђен онако како то ради Покрајински секретаријат за пољопривреду или републичко министарство, с циљем да се учесницима олакша учешће на јавном позиву.

- Сада су, на основу формулације онога што је урадила Комисија за израду Програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта и онога што је садржано у Програму заштите и уређења, а самим тим и у финансијским средствима, подељене области: област сточарске, ратарске, воћарске и виноградарске производње, област лова, риболова и туризма, као и области које се односе на израду пројеката и пројектне документације, нагласио је Гргур Стипић.

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података