Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Вести

Добра сарадња града и USAID

24.02.2011.

У оквиру планиране посете Војводини, директорка мисије USAID Susan Fritz,  директор канцеларије за економски развој Мицхаел Метзлер и господин Синиша Чађо су посетили Суботицу.

6072_1.jpg

Делегацију је примио градоначелник, господин Саша Вучинићем са сарадницима. Тема састанка је била досадашња сарадња, могућности за наставак сарадње, упознавање са општом дурштвено-политичком ситуацијом и како се она рефлектује на развој града.

Локална самоуправа Суботице и Америчка организација за међународни развој USAID успешно сарађују већ десет година, а обострани је интерес да Суботица учествује у будућим пројектима ове организације, закључак је данашњег састанка руководства града и USAID-а. За десет година успешне сарадње, USAID је подржао десетину суботичких пројеката који су на тај начин добили помоћ вредну 2 милиона евра. Неки од пројеката којима је Америчка организација за међународни развој пружила подршку су Градски услужни центар и канцеларија за Локални економски развој. Директорка мисије USAID у Србији закључила је да је подршка углавном усмеравана у поље економије, али је пружена подршка и у неким другим областима као што је деловање у ванредним ситуацијама. Градоначелник Суботице је истакао, захваљујући на досадашњој помоћи, да је наш град спреман за даљу сарадњу са овом организацијом на програмима и пројекатима које USAID подржава. Делегација USAID посетила је и Градски услужни центар и канцеларија за Локални економски развој, чијем функционисању су такође пружили подршку у ранијем периоду.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја