Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести

Први сусрет братских градова у Сентандреји

27.10.2011.

Сусрети братских градова и насеља Србије и Мађарске су драгоцени за јачање капацитета локалних самоуоправа у прекограничној сарадњи и заједничком конкурисању на средства ЕУ - оценио је председник Скупштине града Суботица Славко Параћ на првом оваквом сусрету приређеном у Сентанреји код Будимпеште.

6062_1.jpg

Овај скуп је окупио шездесетак братских градова и насеља Србије и Мађарске. Поред града Суботице, учествовала су и суботичка насеља Бајмок и Хајдуково. Сусрет је био посвећен јачању веза градова и насеља наше земље и северног суседа, формулисању заједничких циљева локалног и регионалног карактера и заједничким економским пројектима у прекограничним програмима сарадње.

Учествујуци на овом скупу, амбасадор Србије у Будимпешти Дејан Шаховић је рекао да је, осим добрих контаката на највишем ниову, веома знајачна сарадња на локалном и регионалном нивоу, што доноси конкретне резултате грађанима.

Добијањем статуса кандидата за прикључење ЕУ, отвориће се много веће могућности за конкурисање на средства ЕУ поготово у прекограничној сарадњи, што треба искористити кроз регионалне пројекте, истакао је Шаховић.

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколМедија-центар и Протокол

ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаMinistarstvoПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator
Стратегија развоја