Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Вести

Грађани Келебије ускоро добијају апотеку

16.03.2012.

Становници Келебије ускоро више неће морати по лекове да путују до града. Локална самоуправа издвојила је средства за адаптацију зграде у градском власништву, у којој ће бити отворена прва апотека у насељу. Радови су почели данас и завршиће се у року од тридесет дана.

5518_1.jpg

Отварање апотеке у насељу Келебија представља потребу грађана и остварује се из буџета Града, рекла је члан Градског већа задужена за социјалну заштиту и здравство Мариа Биачи.

- Уколико желимо да пружимо бољи квалитет живота нашим суграђанима треба одговорно обезбедити средства за задовољавање њихових потреба у примарној здравственој заштити. Успели смо да у буџету за ову годину обезбедимо 1.550.000 динара за опремање апотеке, односно неопходне грађевинске радове, набавку опреме и лекова и неопходног санитетског материјала, казала је Мариа Биачи.

Посланик у Скупштини Војводине Роберт Санто истакао је да се опремањем апотеке излази у сусрет дугогодишњим захтевима становника Келебије

- Последње две и по године провео сам пуно времена на Келебији, обилазио грађане и ослушкивао њихове потребе и захтеве. Највеће жеља им је била да добију апотеку. Данас смо ту и коначно остварујемо њихове вишегодишње снове. Грађани ове месне заједнице ускоро ће добити апотеку и тако више неће морати да прелазе по седам-осам километара да би дошли до својих лекова, нагласио је Роберт Санто.

Апотека ће се налазити на главном путу Суботица-Келебија, у близини Дома месне заједнице.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја