Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Конкурси и огласи

СЛОР - Стратегија локалног одрживог развоја Града Суботице

07.12.2012.

Јавна расправа нацрта Стратегије локалног одрживог развоја

Обавештавамо јавност да ће се Јавна расправа нацрта Стратегије локалног одрживог развоја града Суботице 2013-2022. године (СЛОР), одржати од 7. до 16. децембра 2012. године.

Све заинтересоване стране могу слати коментаре, сугестије и примедбе у вези са предметом Јавне расправе у виду попуњеног формулара који ће се од петка, 7. децембра, моћи преузети са сајта www.subotica.rs и исти послати у попуњеној форми на мејл адресу: ler@subotica.rs

Јавни увид у докуменат и преузимање формулара за сугестије биће омогућен и лично у Канцеларији за локални економски развој, Градска кућа, Трг слободе 1, од понедељка, 10. децембра до петка, 14. децембра 2012. године, од 12 до 15 часова. За остале информација можете се обратити на телефон 024/626-873, Канцеларије за локални економски развој.

У петак, 14. децембра 2012. године, од 11 часова, у Великој већници Градске куће, одржаће се Партнерска скупштина као завршница процеса стратешког планирања у коме су учествовали јавни, цивилни и приватни сектори.

Szabadka Város Helyi Fenntartható Fejlődési Stratégiájának (HFFS) közvitája

Szabadka Város Helyi Fenntartható Fejlődési Stratégiájának (HFFS) közvitájára 2012. december 7. és 16. között kerül sor.

Minden érdeklődő a dokumentummal kapcsolatos észrevételeit, módosító javaslatait eljuttathatja a ler@subotica.rs címre az erre a célra kidolgozott, letölthető űrlapon.

A dokumentum személyesen is megtekinthető és véleményezhető a Városi Gazdaságfejlesztési irodában, a Városházán, Szabadka, Szabadság tér 1. cím alatt, december 10. és 14. között 12 - 15 óráig. Bővebb információ a 024/626-873 telefonszámon kapható.

2012. december 14-én, 11 órai kezdettel a Városháza dísztermében kerül sor a Partnerségi közgyűlésre, a tervezési folyamat zárórendezvényeként. A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára.

Прилози / Mellékletek

- Учесници у изради СЛОР / Résztvevők
- SWОТ табеле / SWOT táblázat
- Индикатори / Mutatók
- Профил заједнице / Statisztikai helyzetkép

Обрасци сугестија / Észrevételek

- Образац сугестија (српски) / Űrlap (szerb nyelven)
- Образац сугестија (мађарски) / Űrlap (magyar nyelven)
- Образац сугестија (хрватски) / Űrlap (horvát nyelven)

Сходно договору са другог састанка радне групе одржаног 16. децембра 2011, у прилогу Вам достављамо образац за предлагање пројектних идеја које би, ако би биле реализоване, унапредиле развој нашег града, као и разрађену верзију визије и стратешких циљева.

Молимо Вас да нам најкасније до 25. јануара доставите попуњен образац/обрасце као и евентуалне коментаре и сугестије на визију и стратешке циљеве. Уколико неке од података немате или нисте сигурни у њих, слободно их унесите са примедбама или оставите празно место. Важне су нам Ваше идеје и приоритети, а Координациони тим ће их у даљем процесу унапредити, како кроз интерну процену тако и кроз укључивање током израде акционог плана.

Уколико Вам буду потребне додатне информације у вези са процесом израде Стратегије локалног одрживог развоја или попуњавања пројектних формулара, будите слободни да контактирате Канцеларију за локални економски развој путем телефона: 024/626-877; или електронским путем на: ler@subotica.rs

Тим за израду СЛО

Одржана је Партнерска скупштина
Стратегија локалног одрживог развоја Града Суботице за период 2012-2021. године

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

Free Robux

festivals("$this->lg"); ?>