Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Конкурси и огласи

СЛОР - Стратегија локалног одрживог развоја Града Суботице

07.12.2012.

Јавна расправа нацрта Стратегије локалног одрживог развоја

Обавештавамо јавност да ће се Јавна расправа нацрта Стратегије локалног одрживог развоја града Суботице 2013-2022. године (СЛОР), одржати од 7. до 16. децембра 2012. године.

Све заинтересоване стране могу слати коментаре, сугестије и примедбе у вези са предметом Јавне расправе у виду попуњеног формулара који ће се од петка, 7. децембра, моћи преузети са сајта www.subotica.rs и исти послати у попуњеној форми на мејл адресу: ler@subotica.rs

Јавни увид у докуменат и преузимање формулара за сугестије биће омогућен и лично у Канцеларији за локални економски развој, Градска кућа, Трг слободе 1, од понедељка, 10. децембра до петка, 14. децембра 2012. године, од 12 до 15 часова. За остале информација можете се обратити на телефон 024/626-873, Канцеларије за локални економски развој.

У петак, 14. децембра 2012. године, од 11 часова, у Великој већници Градске куће, одржаће се Партнерска скупштина као завршница процеса стратешког планирања у коме су учествовали јавни, цивилни и приватни сектори.

Szabadka Város Helyi Fenntartható Fejlődési Stratégiájának (HFFS) közvitája

Szabadka Város Helyi Fenntartható Fejlődési Stratégiájának (HFFS) közvitájára 2012. december 7. és 16. között kerül sor.

Minden érdeklődő a dokumentummal kapcsolatos észrevételeit, módosító javaslatait eljuttathatja a ler@subotica.rs címre az erre a célra kidolgozott, letölthető űrlapon.

A dokumentum személyesen is megtekinthető és véleményezhető a Városi Gazdaságfejlesztési irodában, a Városházán, Szabadka, Szabadság tér 1. cím alatt, december 10. és 14. között 12 - 15 óráig. Bővebb információ a 024/626-873 telefonszámon kapható.

2012. december 14-én, 11 órai kezdettel a Városháza dísztermében kerül sor a Partnerségi közgyűlésre, a tervezési folyamat zárórendezvényeként. A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára.

Прилози / Mellékletek

- Учесници у изради СЛОР / Résztvevők
- SWОТ табеле / SWOT táblázat
- Индикатори / Mutatók
- Профил заједнице / Statisztikai helyzetkép

Обрасци сугестија / Észrevételek

- Образац сугестија (српски) / Űrlap (szerb nyelven)
- Образац сугестија (мађарски) / Űrlap (magyar nyelven)
- Образац сугестија (хрватски) / Űrlap (horvát nyelven)

Сходно договору са другог састанка радне групе одржаног 16. децембра 2011, у прилогу Вам достављамо образац за предлагање пројектних идеја које би, ако би биле реализоване, унапредиле развој нашег града, као и разрађену верзију визије и стратешких циљева.

Молимо Вас да нам најкасније до 25. јануара доставите попуњен образац/обрасце као и евентуалне коментаре и сугестије на визију и стратешке циљеве. Уколико неке од података немате или нисте сигурни у њих, слободно их унесите са примедбама или оставите празно место. Важне су нам Ваше идеје и приоритети, а Координациони тим ће их у даљем процесу унапредити, како кроз интерну процену тако и кроз укључивање током израде акционог плана.

Уколико Вам буду потребне додатне информације у вези са процесом израде Стратегије локалног одрживог развоја или попуњавања пројектних формулара, будите слободни да контактирате Канцеларију за локални економски развој путем телефона: 024/626-877; или електронским путем на: ler@subotica.rs

Тим за израду СЛО

Одржана је Партнерска скупштина
Стратегија локалног одрживог развоја Града Суботице за период 2012-2021. године

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Рођени, венчани и преминули
Узми рачун и победи
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
 Razvojni fond Vojvodine
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја