LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести

Помоћ на праве адресе

15.04.2011.

Тродневна манифестација „Буткицијада”, коју по трећи пут организује Удружење за узгој расе свиња мангулица Војводине, данас је на палићкој Великој тераси почела хуманитарно. Народној кухињи Црвеног крста даровано је по 80 килограма виршли и кобасица, а „Каритасу” и Основној и средњој школи „Жарко Зрењанин” по десет килограма тих производа.

4409_1.jpg

Манифестацију је отворио председник Скупштине града Славко Параћ, који је том приликом рекао да је „Буткицијада“ једна у низу лепих манифестација којом Суботичани и Војвођани показују шта, између осталог, знају да произведу.

- То су производи са којима можемо да се поносимо и, свакако, успешно конкуришемо и на избирљивом тржишту. Ове године организатори су одлучили да један део својих производа уступе и онима којима је то најпотребније, а то су хуманитарне организације, социјалне и образовне установе и ја се у име Града захваљујем на тој пажњи, казао је Славко Параћ.

Осим производа од меса, 48 излагача на манифестацији посетиоцима нуде и мед, вино, ракију, ручне радове, колаче, пљескавице, свилене бомбоне... Хуманитарној акцији манифестације придружила се и фирма „Poky”, која је са око 60 „киртеш” колача почастила децу „Колевке”.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Сервисне информације
Управа за капитална улагања АП Војводине
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја