Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести

Отварајућа конференција за пројекат CB NET

28.02.2011.

Данас, 28.02.2011. са почетком у 11h у Великој већници Градске куће је одржана Отварајућа конференција за пројекат CB NET.

4087_1.jpg

Пројекат Иновативна прекогранична мрежа малих и средњих предузећа - CB NET одабран је за суфинансирање из ЕУ програма прекограничне сарадње Хрватска - Србија. Носиоци пројекта су Отворени универзитет Суботица и Подузетнички инкубатор БИОС, а партнери на пројекту су Град Суботица и Град Осијек.

Општи циљ пројекта CB NET је одрживи економски развој пограничног подручја ефикасним коришћењем привредног потенцијала регије. Специфични циљ пројекта је да се унапреди пословна сарадња, трговинска размена, конкурентност и извоз предузећа из пограничног подручја, коришћењем модерних технологија, као и специфичном едукацијом.

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколМедија-центар и Протокол

ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаMinistarstvoПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator
Стратегија развоја