Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести

Унапређење управљања земљиштем на нивоу локалних самоуправа у Србији

03.03.2011.

У јануару 2010. године је започет нови пројекат сарадње Републике Србије и Савезне Републике Немачке у области управљања земљиштем у одабраним локалним самоуправама у Србији.

4084_1.jpg

Пројекта се финансира од стране немачке Владе, преко немачког Савезног Министарства за економску сарадњу и развој - BMZ.

Пројекат спроводи немачка организација за техничку сарадњу (GTZ), у сарадњи са Владом Републике Србије и консултатском фирмом Ambero Consulting и ICON Institute конзорцијумом.

За учешће у пројекту одабрано је 13 градова и општина. Осим Суботице, споразум су потписали представници: Чачка, Деспотовца, Кладова, Крагујевца, Краљева, Мајданпека, Ниша, Новог Сада, Смедерева, Ужица, Ваљева и Зрењанина.

Ове средине треба да, током наредних шест година, од немачких стручњака науче како да на најбољи начин искористе грађевинско земљиште, праведно процене његову вредност, или на њему решавају компликоване имовинске односе.

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколМедија-центар и ПротоколВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаMinistarstvoПанонрег

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator
Стратегија развоја