Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Вести

Поклон Народној кухињи

11.02.2011.

„Кобасицијада“ из Турије поклонила је Народној кухињи суботичког Црвеног крста 30 метара кобасице. Уз добродошлицу и захвалност представницима „Кобасицијаде“ на хуманитарној активности, Мариа Биачи, члан Градског већа за социјалну и примарну здравствену заштиту рекла је да гости из Турије већ по шести пут помажу Народној кухињи.

3981_1.jpg

- Надам се да ћемо ову традицију још дуго да негујемо, на радост Суботичана, јер су им на овај начин доступни производи врхунског произвођача. Истовремено, обогатиће се и трпеза оних који користе топли оброк. Требало би да се зна да ће град Суботица у току ове календарске године да издвоји близу 14 милиона динара за 1.000 топлих оброка дневно лицима у стању социјалне потребе, казала је Биачи.

Мирослав Медурић, председник УО „Кобасицијада“, рекао је да се „Кобасицијада“ промовише у Сомбору, Суботици, Новом Саду и на тродневној манифестацији у Турији, од 25. до 27. фебруара.

- Током промоција цена кобасице, коју, иначе, правимо већ 27 година, нижа је за 20 одсто. Промовишемо се и ван граница наше земље, а 26. фебруара, у Турији, моћи ће да се види кобасица од 2.027 метара, најдужа на свету. Захваљујемо се граду Суботица и Народној кухињи поклањамо 30 метара, односно 30 килограма свеже кобасице, рекао је Медурић.

У име Народне кухиње Црвеног крста на донацији се захвалила Милка Еркман.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Рођени, венчани и преминули
 Razvojni fond Vojvodine
Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја
Међународни фестивал позоришта за децу (24. 09. 2017. - 29.09. 2017.)