Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

СБК „Спартак Енпи“ обележио успешно завршену такмичарску сезону

15.06.2022.

Спортски борилачки клуп „Спартак-Енпи“ вечерас је – извештајем о урађеном у периоду од јуна 2021. до јуна 2022. године, проглашењем најбољих такмичара, свечаном доделом појасева онима који су положили за већа ученичка и мајсторска карате звања и уручењем плакета заслужнима за доприноис развоју карате спорта и овог клуба – обележио успешно завршену такмичарску сезону. На пригодној свечаности, уприличеној тим поводом у сали Гимназије „Светозар Марковић“, градоначелнику Стевану Бакићу уручена је плакета за подршку Града Суботице у организацији Првенства Европе у каратеу, одржаног почетком априла у Суботици, као и за пуно разумевање које је градоначелник Бакић имао за тај клуб.

 15208_1.jpg

Градоначелник је, обраћајући се присутнима, рекао да му је драго што у препуној сали Гимназије „Светозар Марковић“ види толико дивне деце и младих људи који су кренули једним добрим путем да се баве спортом, а посебно каратеом.

„Карате је спорт који изузетно поштујем и волим. У мојој младости, најбољи пријатељи су ми били каратисти ’Будућности’. То је била једна генерација која је доминирала Југославијом, Европом и светом. Карате је тимски спорт који развија колективни дух и социјалну интелигенцију. Драга децо, желим вам много успеха у бављењу овим спортом и да постижете запажене резултате, али да, пре свега, будете добри људи, јер је основа за све у животу – бити добар човек. Велики број присутних у овој просторији није случајан, а за то је највише заслужан Милорад Ћопић са својим сарадницима који квалитетним радом са такмичарима постиже врхунске резултате“, нагласио је градоначелник Бакић.

 15208_2.jpg

Ваш клуб је недавно, додао је, био веома успешан у Молу, на турниру „Срем, Банат, Бачка“, а окитили сте се медаљама и на Међународном турниру у Републици Српској.

„Честитам свим члановима клуба који су остварили те успехе. Иако имате више од 200 чланова, желим вам да сваке године имате још више чланова и да освајате још више медаља. А, Град Суботица ће вам увек бити поуздан партнер, добар ветар у леђа и снажан ослонац. Честитам и свима који су добили призање од свог клуба. Без обзира што освајате медаље на разним такмичења, најлепша су признања када вас ваш клуб награди, када вам ваш клуб укаже поштовање и када вас прогласи најбољима“, истакао је градоначелник Стеван Бакић.

Оснивач и главни тренер у овом клубу, Милорад Ћопић, навео је како је Спортски борилачки клуб „Спартак-Енпи“ у периоду од јуна прошле до јуна ове године наступио на 20 такмичења, да је учествовау у раду пет семинара и да је организовао Првенство Европе у Суботици.

15208_3.jpg

„Освојили смо 462 медаље, од тога 205 златних, 129 сребрних и 128 бронзаних. Највећи успеси клуба су они који су остварени на Светском првенству, одржаном у новебру у Зрењанину, и европским првенствима одржаним у јулу прошле године у Новом Месту у Словенији, и априлу ове године у Суботици. Посебно место међу оствареним резултатима у сваком спорту заузимају сениорски резултати, а наша мушка и женска сениорска екипа освојила је друго место у Премијер лиги Србије за 2022. годину. Наши најуспешнији такмичари у овом периоду били су кадет Ненад Колар и сениорка Николина Лемић“, навео је Милорад Ћопић.

15208_4.jpg

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развоја

Лице задужено за  заштиту података

Ноћ Музеја