Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Градоначелник Бакић примио сјајне суботичке гимнастичаре

15.06.2022.

Градоначелник Суботице Стеван Бакић састао се данас, у Зеленој  сали Градске куће, са гимнастичарком Соколског друштва „Спартак“, Нином Шабић, и гимнастичарем Гимнастичког друштва „Партизан Жељезничар“, Филипом Кулићем, који су на недавно одржаним државним првенствима у Костолцу и Новом Саду доминирали у сениорској и јуниорској конкуренцији. Пријему су присуствовали и Милош Вуцелић и Нада Дракулић, тренери Нине Шабић, Роберт Милутиновић, тренер Филипа Кулића, члан Градског већа задужена за област спорта и омладине, Наташа Алексић, и секретар Спортског савеза Суботице, Дејан Вуковић.

 15207_1.jpg

Градоначелник Бакић је, тим поводом, истакао како се данашњим пријемом наставља са промоцијом сјајних суботичких спортских талената и њихових резултата у Градској кући, и да је Нина Шабић наша најбоља гимнастичарка у женској сениорској категорији.

„Она је на државном првенству у Костолцу, почетком овог месеца, освојила  четири златне и једну сребрну медаљу. Ту је постала и шампион Србије у вишебоју. Овим успесима Нина је завредела дрес репрезентације, са којом је протеклог викенда бранила боје Србије на Светском купу у Осијеку. Честитам Нини на свим резултатима које је постигла, као и њеним тренерима Милошу Вуцелићу и Нади Дракулић. Филип Кулић је на Првенству Србије у Новом Саду, крајем маја, постао јуниорски првак државе у вишебоју и на том првенству укупно је освојио шест медаља. Честитам и Филипу, и његовом тренеру Роберту Милутиновићу“, рекао је градоначелник Бакић.

15207_2.jpg 

Он је у име Града Суботице, свих Суботичана и своје лично име изразио захвалност младим такмичарима и њиховим посвећеним тренерима што одржавају традицију квалитеног бављења гимнастиком у Суботици, радећи у веома изазовним условима.

„Магија је из каквих се просторија и справа на којима раде талентовани гимнастичари рађају овакви шампиони. Обећао сам им да ћемо, осим редовне подршке коју пружамо, у наредном периоду дати све од себе да се обнови, односно купи нова спортска опрема на којој ће да вежбају садашњи и будући шампиони. Желим вам да наставите са оваквим спортским успесима и да будете узор младим Суботичанима, јер су и успешни спортисти најбољи амбасадори и овог града, и наше земље“, нагласио је градоначелник Стеван Бакић.

15207_3.jpg 

Гимнастичари Нина Шабић и Филип Кулић, и тренер Милош Вуцелић захвалили су се градоначелнику Стевану Бакићу и његовим сарадницима на срдачном пријему, а тренер Роберт Милутиновић је истакао како су после дуго времена Град Суботица, Спортски савез Суботице и један градоначелник препознали рад и резултате суботичких гимнастичких друштава.

„Драго нам је што су наш рад и резултати почели да се цене. Верујемо да ћемо добити нове справе које нам је обећао градоначелник Бакић, па се надамо да ћемо, радећи у тим бољим условима, остваривати још запаженије резултате“, рекао је Милутиновић.

 15207_4.jpg

 

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развоја

Лице задужено за  заштиту података

Ноћ Музеја