Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Градоначелник Бакић примио делегацију Стрељачког клуба Спартак

18.05.2022.

Градоначелник Суботице Стеван Бакић састао се данас са делегацијом Стрељачког клуба Спартак коју су чинили председник клуба Бранко Бајић, тренер Милан Јарић и такмичарке: Јелена Тодоровић, Милица Икић и Сања Сремачки. Пријем у Зеленој сали Градске куће уприличен је поводом великог успеха женске сениорске екипе СК Спартак која је на Првенству Србије у гађању серијском ваздушном пушком за све категорије и стандардним ваздушним пиштољем за пионире и пионирке (Б и Ц програм), одржаном недавно у сали суботичке Техничке школе „Иван Сарић“, у гађању серијском ваздушном пушком у екипном пласману заузела прво место.

15148_1.jpg 

Градоначелник Бакић је, тим поводом, изјавио како мај у Градској кући протиче у знаку спорта, да је данас имао сусрет са још једном сјајном суботичком екипом – шампионкама Стрељачког клуба Спартак и да је, осим освојене титуле првака државе у сениорској женској конкуренцији на тек минулом Првенству Србије у гађању ваздушним оружјем, члан сениорске екипе Јелена Тодоровић освојила и бронзану медаљу у појединачној конкуренцији, такође у гађању серијском ваздушном пушком.

„Честитам дамама Стрељачког клуба Спартак на овом изузетном успеху, а оно што бих посебно истакао јесте изванредна организација најмасовнијег националног такмичења у гађању ваздушном пушком и ваздушним пиштољем. Тај успех није случајно дошао, у њега је уложено много труда и рада, посебно од стране тренера и председника Управног одбора овог клуба, Милана Јарића, и председника Стрељачког клуба Спартак, Бранка Бајића. Овај клуб је из такмичења у такмичење бележио све боље резултате, а круна тог рада и напора јесте освајање шампионске титуле у женској сениорској конкуренцији“, нагласио је градоначелник Бакић.

15148_2.jpg

Додао је да су на овом првенству успешни били и стрелци Стрељачко-стреличарског клуба Војник, из Суботице, који су екипни вицешампиони у гађању ваздушном пушком у сениорској конкуренцији, и да су у такмичарској 2021/2022. години четири суботичка спортска колектива освојила екипне шампионске титуле, а да су три екипе вицешампиони државе Србије.

 „То сведочи да је Суботица град спортова и ова такмичарска сезона ће бити златним словима уписана у историју суботичког спорта. Стрељачки клуб Спартак, иначе, има 207 чланова од којих се њих 50 активно такмичи у пионирској, јуниорској и сениорској категорији. Овом клубу још једном честитам на успеху и у име локалне самоуправе и лично име желим још много медаља и пуно добрих резултата, а такмичарима блиставе каријере. Успеси спортиста везани су за промоцију Суботице и зато често понављам, и увек ћу понављати, да су спортисти најбољи амбасадори овог града“, закључио је градоначелник Стеван Бакић.

15148_3.jpg

На срдачном пријему и подршци градоначелнику су се захвалили Милан Јарић и Бранко Бајић. Јарић је, између осталог, нагласио да Суботица и Стрељачки клуб Спартак никада до сада нису били домаћини овако значајног и масовног такмичења, а Бранко Бајић да је публицитету Првенству Србије у гађању серијском ваздушном пушком за све категорије и стандардним ваздушним пиштољем за пионире и пионирке допринела и чињеница да је ово такмичење свечано отворио градоначелник Суботице Стеван Бакић.

15148_4.jpg 

Такмичарка Јелена Тодоровић такође је изразила захвалност градоначелнику Бакићу на срдачном пријему и подршци коју Град Суботица пружа Стрељачком клубу Спартак. Она је подвукла да јој је било задовољство да у сениорској конкуренцији пуца са Милицом Икић и Сањом Сремачки, млађим јуниоркама СК Спартак пред којима је, како је рекла, успешна стрељачка каријера.

 15148_5.jpg

Након обраћања медијима, градоначелник Бакић је делегацији СК Спартак и Јеленином сину – Михаилу Тодоровићу, уручио пригодне поклоне – књиге, а Милан Јарић је градоначелнику Бакићу предао мајицу Стрељачког клуба Спартак и тренерку.

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података