Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Граду Суботици додељено 19 милиона динара за суфинансирање уређења атарских путева и отресишта

12.05.2022.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић данас је, у Новом Саду, уручио 45 уговора представницима 31 локалне самоуправе по основу два конкурса Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство – за суфинансирање изградње, санације, реконструкције и израде техничке документације водних објеката у јавној својини и објеката фекалне канализације, и за суфинансирање уређења атарских путева и отресишта на територији АП Војводине у овој години. У име суботичке локалне самоуправе уговор о „Рехабилитацији некатегортисаних - атарских путева  на територији града Суботице“ потписао је градоначелник Стеван Бакић који је, тим поводом, изјавио да је овим уговором нашем граду додељено 19 милиона динара за уређење атарских путева и отресишта у 2022. години.

 15141_1.jpg

„На средства које нам је доделила Покрајина ми ћемо додати још 27 милиона динара из градског буџета и то ће нам омогућити да цементном стабилизацијом и туцаником покријемо скоро 13 километара атарских путева, што је изузетно значајно, пре свега за наше пољопривреднике.  Захваљујемо се надлежном секретаријату и Покрајинској влади у целини што увек подржавају наше квалитетно припремљене пројекте и што наше партнерство већ годинама доприноси бољем квалитету живота у Суботици“, нагласио је градоначелник Бакић.

15141_2.jpg

Додао је да ће суботичка локална самоуправа наставити да припрема добре пројекте како би аплицирала за средства која Покрајинска влада обезбеђује за градове и општине у Војводини.

15141_3.jpg

Приликом доделе уговора представницима 31 локалне самоуправе истакнуто је да је реч о уговорима чија је укупна вредност милијарду и 227 милиона динара, од чега је Покрајинска влада определила готово 794 милиона, а остатак градови и општине. Од укупног износа средстава за реализацију 18 пројеката за водне објекте и пет пројеката за објекте фекалне канализације опредељено je 665 милиона динара, док је вредност 22 уговора за уређење атарских путева и отресишта 561,8 милиона динара.

 

 

Избори 2022

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развоја

Лице задужено за  заштиту података

Ноћ Музеја