Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Настављена традиција прослављања Бадњег дана

06.01.2022.

Градоначелник Суботице Стеван Бакић унео је данас у свој кабинет у Градској кући Бадњак, који је претходно посечен у Келебијској шуми и благословен од стране свештенства Епархије бачке.

14889_1.jpg 

У јутарњим часовима градоначелник је, са сарадницима кренуо у сечу Бадњака коју је организовао Српски културни центар „Свети Сава“ са Српском православном црквеном општином суботичком. Обред благосиљања Бадњег дрвета, у којем је молитвено учествовао и градоначелник Бакић служило је свештенство на месту где се то традиционално чини три деценије у назад, након чега се велика колона возила са Бадњацима вратила до храма Светог Вазнесења Господњег.

Уношењем Бадњег дрвета у Градску кућу, градоначелник Бакић наставља традицију да у прослављању Бадњег дана и радосном ишчекивању Божића учествују и јавне установе, показујући сво богатство свечарских пракси у нашем граду и ширем друштву. 

 14889_2.jpg

Референдум

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколМедија-центар и ПротоколПаркингВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развоја

Лице задужено за  заштиту података