Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Обележен Дан Месне заједнице „Нови град“

11.10.2021.

У оквиру обележавања Дана Месне заједнице „Нови град“, секретар Секретаријата за друштвене делатности Јасмина Стевановић, председник Савета МЗ „Нови град“ Драган Николић и члан Савета МЗ „Нови град“ Корнелија Вишковић уручили су данас захвалнице Предшколској установи „Наша радост“ – објекат „Невен“, и полицијском службенику Александру Хорвату (ПУ Суботица, Парк Рајхла Ференца 1), који годинама брине о јавном реду и миру на територији МЗ „Нови град“. Јасмина Стевановић је, том приликом, изјавила да су месне заједнице место где грађани могу да долазе свакодневно, где могу да се обрате руководству са свим  проблемима са којима се суочавају, као и  предлозима и сугестијама.

 14618_1.jpg

„То треба да буде прва тачка на којој се грађани сусрећу са локалном самоуправом, а Месна заједница ‘Нови град’ управо је такав пример. Једнако развијамо и приградске и градске месне заједнице, једнако су нам важни сви грађани, а посебно су нам значајна улагања у образовно-васпитне установе, не само у инфраструктуру него и у стварање бољих услова за рад и боравак деце”, казала је Јасмина Стевановић.

Уз изражавање задовољства што је руководство МЗ „Нови град“ препознало значај који образовно-васпитна установа има, истакла је да је једнако важна сарадња месних заједница са полицијском управом  чији је најзначајнији сегмент безбедност грађана, а пре свега безбедност деце.

14618_2.jpg 

„Ту посебно желим да нагласим изузетну сарадњу локалне самоуправе, школа и вртића и полицијске управе, јер у многе значајније пројекте у области спорта, културе, образовања, поред локалне самоуправе укључена је и полиција, не само са аспекта безбедности него и кроз афирмацију својих активности, што је веома похвално, а и те како помаже и нама у локалној самоуправи да креирамо боље услове за живот наших суграђана, од најмлађих до најстаријих“, рекла је Јасмина Стевановић.

У име вртића „Невен“ захвалницу је примила руководилац ове радне јединице ПУ „Наша радост“ Илдика Швелер. Технички директор ПУ „Наша радост“, Вељко Војнић, и полицијски службеник Александар Хорват захвалили су се руководству Месне заједнице „Нови град“ и суботичкој локалној самоуправи – Војнић на признању, подршци и разумевању за делатност којом се вртић „Невен“ бави, а Хорват на признању, подршци и разумевању за посао који обавља.  

14618_3.jpg

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколМедија-центар и Протокол

ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаMinistarstvoПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator
Стратегија развоја