Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Градоначелник Бакић примио руководство, тренере и играче Ватерполо клуба Нови Београд

20.09.2021.

„Данас сам имао изузетно задовољство да угостим руководство, чланове стручног штаба и играче Ватерполо клуба Нови Београд. Реч је о релативно младом клубу, формираном 2015. године, данас вицешампионима Србије са огромним амбицијама да буду прваци наше земље и да направе озбиљан резултат и у Лиги шампиона, што им ја од срца желим. Имена која наступају за овај клуб пожелео би сваки светски ватерполо клуб“, изјавио је градоначелник Суботице Стеван Бакић након данашњег пријема чланова управе, стручног штаба и играча ВК Нови Београд, у Плавој сали Градске куће.

14570_1.jpg 

Данас је завршни дан њихових припрема, подсетио је градоначелник Бакић, и додао да је њихов боравак у Суботици била узетна част и за овај град, и за све Суботичане, и за њега лично.

 14570_2.jpg

„Надам се да су и играчи из суботичких ватерполо клубова посматрали на који начин се припремају велики шампиони, какви су играчи Ватерполо клуба Нови Београд. Свима је познато ко су наши олимпијски шампиони Мандић, браћа Пијетловић, Рашовић, Јакшић. Верујем да су све што су замислили да ураде у Суботици спровели у дело. Желим им да у предстојећим такмичењима остваре најбоље резултате и да промовишу Суботицу на коју, кад год им то буде потребно, могу да се ослоне“, нагласио је градоначелник Бакић.

У име Ватерполо клуба Нови Београд, градоначелнику Стевану Бакићу на пријему, гостопримству и условима који су им пружени током припрема захвалио се менаџер првог тима Слободан Соро.

 14570_3.jpg

„На лицима Суботичана који су нас препознавали на улици приметно је било задовољство што боравимо у Суботици. Први део припрема је успешно завршен, ми идемо даље. Само једна ствар која ми се није допала је то што смо били кратко у Суботици, свега шест дана. Волели бисмо да смо то мало продужили, али надам се да ћемо доћи поново и да ће нам бити још лепше, тим пре што знамо где долазимо и шта нас чека. Овде је све било добро, од базена, воде, голова, температуре воде, хигијене и времена које нам је било пружено и у теретани, и у базену, до реквизита, одличне хране и смештаја, као и мале раздаљине између хотела у ком смо боравили и базена“, истакао је Слободан Соро.

14570_4.jpg 

Уочи пријема у Плавој сали Градске куће, капитен наше ватерполо репрезентације Душан Мандић је, у име ВК Нови Београд, у Великој већници Градске куће градоначелнику Бакићу уручио дрес овог клуба и лопту са потписима играча, стручног штаба и руководства ВК Нови Београд.

14570_5.jpg 

Пријему су присуствовали и чланови Градског већа Града Суботице, Наташа Алексић и Срђан Самарџић.

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколМедија-центар и Протокол

ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаMinistarstvoПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator
Стратегија развоја