Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из културе

„Музеји за 10“

19.05.2021.

У овогодишњој манифестацији „Музеји за 10“, једној од највећих националних музејских иницијатива, која је одржана од 12. до 18. маја 2021. године, Градски музеј Суботица и Савремена галерија Суботица понудили су низ бесплатних културних програма. Манифестацијом „Музеји за 10“ ове године обележена је Национална недеља музеја, Европска ноћ музеја и Међународни дан музеја.

14290_1.jpg 

Члан Градског већа задужена за област културе и образовања, Миланка Костић, посетила је у понедељак, 17. маја 2021. године, у Градском музеју изложбу „Будимски барокни сликар Матија Жеравић“ где је директорка Градског музеја Анико Михајловић упознала са актуленостима у овој установи, а било је речи и о новим пројектима и програмима.

„У  уторак 18. маја, у Савременој галерији посетила сам изложбу 'Изолација' суботичког аутора Гезе Рица који живи и ради у Аустрији и изложбу 'Гестови градске свакодневице' уметника Александра Ботића. Том приликом, директор Савремене галерије Арпад Блашко говорио је и о програмима Савремене галерије Суботица, као и о  начину функционисања и рада ове градске институције културе“, навела је Миланка Костић.

Нагласила је да је током седам дана трајања ове манифестације суботичка публика имала прилику да посети изложбе, али и да се укључи у интерактивне радионице за децу и одрасле, да погледа занимљиве филмове и присуствује едукативним предавањима и перформансима.

Манифестација „Музеји за 10“ одржана је под покровитељством Министарства  културе и информисања Републике Србије, а овогодишња тема је „Будућност музеја: нове идеје, нове праксе“. Манифестацију је подржао и Град Суботица.

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIАНКЕТА КОРИСНИКА ТАКСИ ПРЕВОЗАImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података