Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Завршен 14. Кадетски фестивал Шаховског савеза Србије

09.05.2021.

У Суботици је, у хотелу „Патриа“, окончано 14. издање Кадетског фестивала Шаховског савеза Србије. Такмичење је окупило најталентованије шахисте и шахисткиње из Србије, у више категорије, у брзопотезном, убрзаном и стандардном шаху, као и у решавању шаховских проблема.

14273_1.jpg 

Током церемоније свечаног затварања председник Шаховског савеза Србије, Драган Лазић, похвалио је све учеснике, истичући да имамо шампионе од којих се много очекује.

„И у време короне смо имали активности, колико смо могли. Прошле године нисмо организовали Фестивал, али је овога пута било много деце, и преко наших очекивања. Имамо шампионе од којих много очекујемо, а предстоје нам Првенство Европе и Првенство света“, казао је Лазић.

Младе спортисте поздравио је и покрајински секретар за спорт и омладину, Дане Баста, који је наговестио како за шах долазе бољи дани.

„Шах је моја прва љубав, дуго сам био у шаху и драго ми је што сам могао да поздравим младе шахисте. Било је сјајних партија и сјајних резултата и имамо разлога да се поносимо на мале шахисте“, нагласио је Баста.

 14273_2.jpg

Уз њих, на церемонији свечане доделе трофеја најбољима били су присутни Срђан Самарџић, члан Градског већа задужен за област привреде, као и Дејан Вуковић, генерални секретар Спортског савеза Суботице.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>