Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Обавештења

Саопштење за јавност о пуштању у рад потапајућих стубића у пешачкој зони

12.04.2021.

На основу Одлуке о пешачким зонама и вођењу теретног саобраћаја кроз насељена места на територији Града Суботице (Службени лист Града Суботице број 37/17 од 28.12.2017. године) у пешачкој зони забрањен је саобраћај свим врстима возила. Изузетно, надлежни орган за послове саобраћаја Градске управе Града Суботице може да одобри пролаз и заустављање власницима, односно корисницима моторних возила у пешачкој зони.
Возилима којима се може дозволити улазак, дозвољава се искључиво у преподневним часовима и то у времену од 06:00 до 10:00 часова.
За аутоматско спуштање потапајућег стуба, потребно је возилом прићи испред стубића и сачекати (до 10 секунди) да се упали зелено сигнализационо светло.
За колски улаз у пешачку зону користиће се локације где је постављен систем потапајућих стубића, и то, на улазу из Штросмајерове улице ка свечаном улазу у Градску већницу и улазу на Корзо од стране улице Ђуре Ђаковића (Јадран).

Почетак рада система потапајућих стубова је 15.4.2021. године.

Служба за енергетику и саобраћај

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

Free Robux

festivals("$this->lg"); ?>