Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Уклоњена дивља депонија између Старог Жедника и Ђурђина

24.03.2021.

Данас је, по налогу градоначелника Суботице Ставана Бакића, његов помоћник задужен за комуналну делатност и јавна предузећа Марко Марић обишао акцију уклањања дивље депоније између Старог Жедника и Ђурђина, која већ дуже време представља еколошки проблем ова два насељена места.

Механизација и радници ЈКП "Чистоћа и зеленило" у потпуности су очистили простор од кабастог и осталог отпада, остатака угинулих животиња и другог смећа које је представљало и потенцијални извор заразе.

Помоћник градоначелника Марић се обратио медијима и нагласио да у Суботици има чак 20 дивљих депонија, од којих нажалост грађани активно мимо прописа износе смеће на десет локација. Он је, у име градоначеника Бакића, апеловао да се са таквом праксом престане јер овакве акције изискују годишње значајна финансијска средства која би се много боље могла утрошити на корист грађана. Град Суботица ће и поред трошкова оваквих акција остати привржен уклањању депонија и санирању простора који су заузимале – закључио је Марић.

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и Протокол
Локална пореска администрацијаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегКОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator
Стратегија развоја