Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Вредна донација за респираторну COVID-19 амбуланту Опште болнице

18.12.2020.

У тренутку када суботичка Општа болница улаже највеће напоре да збрине све пацијенте заражене корона вирусом, подршка  путем донацијa друштвено одговорних предузећа је драгоцена.  У жељи да допринесе јачању капацитета здравственог система, фирма „Monte Max“ д.о.о из Суботице, донирала је респираторној COVID-19 амбуланти Опште болнице опрему вредну 250.000 динара.

13843_1.jpg 

Директор Опште болнице др Слободан Пушкар  је, тим поводом, изразио захвалност власнику предузећа „Monte Max“ д.о.о, Жарку Радоњићу, и градоначелнику Суботице Стевану Бакићу, који се лично ангажовао на повезивању између Опште болнице и овог заинтересованог донатора. 

„Овом донацијом респираторна амбуланта је добила нова, адекватна врата, аспиратор за мале хируршке интервенције, неопходни материјал за свакодневни рад, попут специјализованих маски и дигиталних топломера, као и други медицински и немедицински прибор. Донирана опрема допринеће побољшању квалитета рада и заштите радника пријемно-тријажне респираторне COVID-19 амбуланте“, истакао је др Пушкар.

Он је позвао  и друге компаније и предузетнике који послују у нашем граду да донирају Општој болници што су, како је рекао, многи чинили и током првог таласа епидемије.

„Опремљеност здравствених установа на свим нивоима је задовољавајућа али је увек, а поготово у овако тешкој епидемиолошкој ситуацији, потребно и корисно да локална самоуправа, привреда и грађани дају додатни допринос јачању капацитета здравственог система, поручио је др Слободан Пушкар.

 

 

 

 

Референдум

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколМедија-центар и ПротоколПаркингВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развоја

Лице задужено за  заштиту података