Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из културе

Одржан концерт Наташе Тасић Кнежевић

10.10.2020.

Геронтолошки центар Суботица организовао је вечерас концерт оперске музике за своје кориснике у изведби Наташе Тасић Кнежевић и Саше Кнежевића. Корисници услуга су и овај пут имали прилику да са својих балкона и прозора прате наступ оперске диве, а пре самог почетка концерта поздравио их је Милош Николић, члан Градског већа задужен за области образовања и културе.

13736_1.jpg 

Наташа Тасић Кнежевић је солисткиња опере Српског народног позоришта у Новом Саду. Дипломирала је у класи проф. Шајновић, а специјалистичке студије је завршила у класи проф. Вишње Павловић. Током студија радила је са Катарином Јовановић и Јасмином Трумбеташ. Дебитовала је у опери „Кармен“ у Народном позоришту и током оперског студија Народног позоришта, остварила је улоге мањег и средњег фаха.

Саша Кнежевић ради као пијаниста у балетској школи „Димитрије Парлић". Основне студије је завршио у класи Милоша Ивановића, а специјалистичке у класи проф. Љ. Турлаков. Сарађивао је са балетом Миланске скале, са балетом Бастиље и Фиренце као и са трупом Дрезден - Франкфурт. Као оперски пијаниста наступао је широм земље и у иностранству.

Директор Геронтолошког центра др Ненад Иванишевић обратио се свим присутним гостима и захвалио се корисницима услуга дома на стрпљењу и снази коју су показали за све ово време које и даље проводе у изолацији.

На овај дан се у свету обележава и Светски дан менталног здравља, а познато је да одређена својства музике утичу на наше тело и ум. Сваки дан треба одвојити један део времена и посветити га слушању музике, то може увелико да утиче на ментално стање.

Научници су утврдили да је и само пет минута слушања музике довољно да особа буде срећна.

 

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIАНКЕТА КОРИСНИКА ТАКСИ ПРЕВОЗАImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података