Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Одржан „Дан пешачења“

12.09.2020.

Планинарски клуб Спартак прикључио се низу планинарских организација које промовишу пешачење као вид здравих животних навика. Овогодишња манифестација „Дан пешачења“, због епидемиолошке ситуације, одржана је на две стазе. Око сто Суботичана  пешачило је стазама дугим око 13 километара. Поштујући правила превенције ширења епидемије, манифестација је протекла без  масовног окупљања и заједничког поласка на пешачење. Подршка града Суботице овој манифестацији није изостала ни ове године.

 13667_1.jpg

Члан Градског већа задужена за област спорта и омладине Наташа Алексић, која је учествовала на овој манифестације, тим поводом је истакла важност рекреације као значајан фактор за физичко и ментално здравље и изразила очекивање да ће наредне године „Дан пешачења“ вратити своју масовност.

 Учесницима манифестације биле су понуђене мапе са обележеним трасама којима могу да пешаче. Прва стаза водила је од Водоторња на Палићу до Тресетишта и назад са укупном дужином од око 13 км. Привукла је већи број заинтересованих. Кроз пределе Суботичко-хоргошке пешчаре суграђани су у шетњи провели око три сата. 

Друга стаза, отприлике исте дужине, почела је од Водоторња на Палићу, а завршавала се код Нове општине у Суботици, пролазећи поред осматрачнице за птице, Бунарића и фабрике Пионир.

 

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>