Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОДНЕТОМ ЗАХТЕВУ ЗА ДАВАЊЕ САГЛАСНОСТИ НА СТУДИЈУ О ПРОЦЕНИ УТИЦАЈА НА ЖИВОТНУ СРЕДИНУ - „Постројење за неутрализацију штетних материја у ваздуху из уређаја у хали импрегнације (хала IV.1) и комора за фарбање (хала II)“-„SIEMENS“ д.о.о.

22.05.2020.

Градска управа Суботица, Секретаријат за пољопривреду и заштиту животне средине, на основу члана 20. и 29. Закона о процени утицаја на животну средину („Сл гласник РС“ бр.135/04 и 36/09) објављује:

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОДНЕТОМ ЗАХТЕВУ ЗА ДАВАЊЕ САГЛАСНОСТИ НА СТУДИЈУ О ПРОЦЕНИ УТИЦАЈА НА ЖИВОТНУ СРЕДИНУ

Дана 26.3.2020. године, подносиоц захтева „GLOBAL Innovation Projects“ доо, Нови Београд, Душана Вукасовића бр. 37/23, овлашћен од стране инвеститора „SIEMENS“ д.о.о., Београд, Омладинских бригада бр. 90в, поднео је захтев за давање сагласности на студију процене утицаја на животну средину пројекта: „Постројење за неутрализацију штетних материја у ваздуху из уређаја у хали импрегнације (хала IV.1) и комора за фарбање (хала II)“, на катастарској парцели 33964/1 КО Доњи град, Суботица (46.081319⁰; 119.639591⁰).

Јавни увид у предметну Студију може се извршити у Градској кући у Суботици, Трг слободе 1, у просторијама Службе за заштииту животне средине и одрживи развој, I спрат, соба 130, сваког радног дана од 10-12 часова од 29.5.2020. до 2.7.2020., као и електронски на сајту Града Subotice (www.subotica.rs -> Životna sredina -> Oglasna tabla).

 

Студија се у целости може преузети овде: http://www.subotica.rs/documents/zivotna_sredina/Studije/501-114-2020-draft.pdf

 

Заинтересована јавност мишљења у вези с предметном студијом може да достави у писаној форми, електронски на адресу zivotnasredina@subotica.rs, односно поштом или лично у просторије Службе.

Јавна презентација Студије и јавна расправа одржаће се 2.7.2020. године са почетком у 12 часова у Градској кући у Суботици (Трг слободе 1, I спрат соба 130).

Јавни увид и јавна расправа организују се у складу са Инструкцијама о правилима понашања у Градској управи Града Суботице у примени мера заштите од заразне болести COVID-19 након укидања ванредног стања.

Избори 2020
Медија-центар и Протокол
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА
Плаћање картицама
Informator
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Локални омбудсман
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Укидање печата
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја