Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

У Суботици почела достава пакета пензионерима са најнижим примањима

09.04.2020.

– Свакодневно, 24 часа водимо бригу о животима и здрављу свих својих суграђана, а данас крећемо са припремом близу десет хиљада пакета  намењених пензионерима са најнижим примањима, на територији Града Суботице – најавио је градоначелник града Суботице Богдан Лабан, који уједно и командандује Градским штабом за ванредне ситуације.

13372_1.jpg 

Пакети  садрже основне животне намирнице и они ће, почев од сутра, бити дељени преко волонтера града Суботице  пензионерима  по Месним заједницама, на њихове кућне адресе. Како истиче Лабан, подела пакета социјално угроженом становништву и корисницима Народне кухиње функционише добро, баш као и подела заштитне опреме.

– Оно што могу да истакнем је да смо се добро организовали, сви контакт центри функционишу без проблема, како  контакт центар формиран у оквиру Градске управе за помоћ у достави најстаријим суграђанима, тако и контакт центри који су формирани по здравственим установама, али и они настали на бази договора са лекарима из приватне праксе – истиче Лабан, и додаје да су на тај начун грађани покривени информацијама и по питању свог здравственог стања, али и по питању помоћи у достави онога што им је најпотребније у условима забране кретања.

Установе социјалне заштите, приватне геронтолошке центре и Удружења грађана у области социјалне заштите Град је снабдео заштитним маскама и средствима за дезинфекцију,  упоредо радећи на свакодневној и  појачаној дезинфекцији јавних површина, посебно оних најфреквентнијих и оних у околини здравствених установа у установа у којима бораве стари.

– На услузи смо грађанима даноноћно и покушавамо на најбољи начин да помогнемо свима. Помоћ стиже на кућне адресе, па апелујем на све суграђане на неопходност да  се сви понашамо према препорукама које су нам дате и имамо што мање социјалних контаката уколико желимо да ову битку што пре добијемо - нагласио је градоначелник Суботице.

13372_2.jpg

ПОПИС 2022

Избори за чланове националних савета

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTI

Изборна комисија Града Суботице

Медија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података