Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Oрганизован посебaн облик градског и приградског превоза

24.03.2020.

Градска управа је, по претходно прибављеној сагласности министра, дозволила Јавном предузећу „Суботица-транс“ из Суботице, Сегедински пут 84, организовање посебног облика градског и приградског превоза на следећим линијама: На линијама градског превоза бр.: 1а, 3, 6 и 16 – са поласцима у периодима од 05:05 до 07:25 и од 12:25 до 15:35 часова; На линијама приградског превоза бр.: 19, 20, 22, 23, 25, 26, 30, 42д – са поласцима у периодима од 04:50 до 07:00 и од 14:10 до 15:30 часова.

 13332_1.jpg

ЈП „Суботица-транс“ је 23. марта 2020. године поднело захтев за издавање дозволе за организовање посебног облика градског и приградског превоза са списком лица, учесталости превоза, одредишта превоза, назив послодавца, назив превозника, регистарске бројеве возила и имена возача којима се обезбеђује превоз.

Град Суботица је прибавио сагласност министра надлежног за послове саобраћаја како би успоставио посебан облик градског и приградског превоза на дефинисаним рутама чије одвијање је неопходно због превоза приоритетног медицинског и немедицинског особља које је запослено у здравственим установама, јавним и јавно комуналним предузећима и осталим привредним субјектима чије функционисање је неопходно и није могуће обављати од куће, а у функцији је обезбеђивања здравља и безбедности свих грађана на територији Града.

Сви путници су у обавези да приликом уласка у аутобус код себе имају и дају на увид возачу потврду о запослењу, коју ће сваки привредни субјект бити у обавези да изда на меморандуму са потписом и печатом овлашћеног лица и која се користи искључиво у сврху реализације радних задатака запослених.

Све захтеве са потребама запослених за организовање посебно формираних линија градског и приградског превоза могу се доставити на следећу мејл адресу: saobracaj@subotica.rs.

Организовање посебног облика градског и приградског превоза дозвољено је по претходно прибављеној сагласности министра, на основу обавезне инструкције о примени уредбе о изменама и допунама мера за време ванредног стања у области превоза путника у друмском саобраћају а у складу са изменама и допунама Уредбе о мерама за време ванредног стања („Службени гласник РС“, бр. 31/20, 36/20, 38/20 и 39/20) којима се забрањује и обављање јавног превоза путника у друмском саобраћају аутобусима, осим посебног линијског превоза, који ће привредни субјекти обављати искључиво ради реализације радних задатака запослених.

 

Избори 2020

ЕДУКАЦИЈА НА ТЕМУ УНАПРЕЂИВАЊА РОДИТЕЉСКИХ КОМПЕТЕНЦИЈА

Локални тим за борбу против трговине људима
Медија-центар и Протокол
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Е-мејл за пријем електронских фактура
ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА
Плаћање картицама
Informator
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Локални омбудсман
Градско правобранилаштво
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ

Укидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја