Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из образовања

Најбољим математичарима додељене дипломе

12.02.2020.

У Великој већници Градске куће данас је уручено 165 диплома са градског такмичења најбољим младим математичарима Суботице. Заменик градоначелника Тимеа Хорват је у име локалне самоуправе  и у своје име честитала ученицима на оствареним резултатима, пожелела им још много успеха и захвалила се родитељима, наставницима и професорима, на подршци овој талентованој деци.

 13237_1.jpg

Посветити пажњу, препознати и подржавати таленат који се крије у ученицима је, како је нагласила Тимеа Хорват, изузетно племенит циљ и задатак који може послужити као пример заједници и целом нашем друштву.

13237_2.jpg

- Данас сте ви, драги награђени прави понос Суботице, и по мојим надањима ви сте ти учени и талентовани млади људи чистих срца који ће изградити једну лепшу и бољу будућност – рекла је Тимеа Хорват.

Дипломе за остварене резултате из математике на градском такмичењу најбољим математичарима уручили су Тимеа Хорват,  члан Градског већа задужена за област образовања Наташа Алексић, председник Друштва математичара Суботице проф. др Небојша Гвозденовић, председник Комисије за математичка такмичења Љубица Киселички и председник Комисије за такмичења средњих школа Радослава Срђеновић.

13237_3.jpg

 

 

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколМедија-центар и Протокол

ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаMinistarstvoПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator
Стратегија развоја