Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Руски пијаниста Гугнин одушевио Суботичане

06.10.2019.

Сјајним извођењем дела Чајковског и Шопена суботичкој публици представио се познати руски пијаниста Андреј Гугнин. Вечерашњи концерт овог пијанисте светског реномеа ставио је Суботицу раме уз раме са Лондоном, Москвом, Токијом, Јерусалимом, Београдом и другим светским метрополама у којима је Гугнин наступао, а Велику већницу Градске куће уписао у најпрестижније концертне сале као што су Мусикферајн у Бечу, Викторија хол у Женеви, Карнеги хол у Њујорку, московска Велика сала Конзерваторијума као и сала Чајковски, Марински у Санкт Петербургу, Лувр у Паризу, Метрополитан арт спејс у Токију и Асахи Хамарику хол у Токију.

12967_1.jpg

Био сам веома узбуђен, углавном због дивне публике коју сам срео у Србији, тачније оба дана, и у Београду и овде у Суботици, изјавио је, обраћајући се медијима након концерта, Гугнин и додао да за њега, као извођача, много значи када од публике добије толику пажњу и захвалност.

– Иако сам се прехладио пре неколико дана и не осећам се најбоље, ова топла подршка ме је баш усрећила. Суботица је веома посебан, диван град, нешто толико велико и лепо. Клавир је, такође, прелеп, а aкустика у концертној сали веома добра. Мој став према свирању је да увек дајем сто одсто својих могућности и да будем потпуно посвећен, без обзира да ли се концерт одржава у неком великом или малом граду. Ја волим цео овај Балкански регион и велико задовољство ми је да овде наступам – нагласио је Андреј Гугнин.

Покровитељ концерта био је град Суботица, а пријатељ концерта Винарија „Звонко Богдан“. Концерт је реализовала музичка кућа „Piano land” из Београда.

12967_2.jpg

Избори 2020
Медија-центар и Протокол
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Е-мејл за пријем електронских фактура
ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА
Плаћање картицама
Informator
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Локални омбудсман
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Укидање печата
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја