Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5

ОБАВЕШТЕЊЕ О ДОНЕТОМ РЕШЕЊУ КОЈИМ ЈЕ ДАТА САГЛАСНОСТ НА СТУДИЈУ ПРОЦЕНЕ УТИЦАЈА ЗАТЕЧЕНОГ СТАЊА НА ЖИВОТНУ СРЕДИНУ - „Магацин опасних материја“ - „Ветеринарски завод“ ад Суботица

26.09.2019.

Градска управа Суботица, Секретаријат за пољопривреду и заштиту животне средине, на основу члана 25, 29. и 30 Закона о процени утицаја на животну средину („Сл. гласник РС“ бр.135/04 и 36/09) објављује:

ОБАВЕШТЕЊЕ О ДОНЕТОМ РЕШЕЊУ КОЈИМ ЈЕ ДАТА САГЛАСНОСТ НА СТУДИЈУ ПРОЦЕНЕ УТИЦАЈА ЗАТЕЧЕНОГ СТАЊА НА ЖИВОТНУ СРЕДИНУ

Дана 25.9.2019. године носиоцу пројекта „Ветеринарски завод“ ад Суботица, Београдски пут 123, је дата сагласност на студију о процени утицаја затеченог стања на животну средину пројекта: „Магацин опасних материја“ на катастарској парцели број 11078/1 КО Доњи Град, улица Београдски пут бр. 123 (46.078257⁰, 19.679094⁰).

Главни разлози на којима се одлука заснива се могу видети у образложењу решења које се у целости може преузети са следеће адресе:
http://www.subotica.rs/documents/zivotna_sredina/Resenja/501-141-2019.pdf

Студија, у којој су дате мере које је носилац пројекта дужан да предузима у циљу спречавања, смањења или отклањања штетних утицаја могу се у потпуности преузети са следеће адресе:
http://www.subotica.rs/documents/zivotna_sredina/Studije/501-141-2019.pdf

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и Протокол
Локална пореска администрацијаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегКОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator
Стратегија развоја