Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Србији победнички трофеј

10.09.2019.

У Суботици је закључено 26. издање Меморијалног фудбалског турнира „Стеван Вилотић Ћеле“, намењеног селекцијама до 19 година. Уз домаћина, Србију, на Меморијалу који чува сећање на Ћелета, изузетног тренера млађих категорија, али и на идејног творца турнира Ивицу Кајдочија, наступиле су изабране репрезентације Мађарске, Израела и Црне Горе.

 12929_1.jpg

Прво место освојила је Србија која је Меморијал завршила без пораза. Савладали су Орлићи прво Израел са 3:0, потом одиграли нерешено против Мађарске 3:3, а у трећем колу су били бољи од Црне Горе (2:0). На другом месту била је Мађарска, са победом и два ремија, трећи је Израел са два ремија и поразом, док је Црна Гора освојила четврто месту уз један реми и два пораза.

Након сусрета последњег кола одржана је и церемонија свечаног затварања и уручења трофеја. Најбољи Голман је Новак Мићовић, чувар мреже Србије, први стрелац је такође из победничке селекције, Милутин Видосављевић са три постигнута гола. Најбољи играч турнира је Милутин Видосављевић (Србија), а најталентованији играч домаће селекције је Страхиња Ераковић. Низ награда за Србију наставио је Иван Јевић, најбољи селектор 26. Меморијала „Стеван Вилотић Ћеле“. Фер-плеј признање припало је селекцији Израела.

Највредније екипно признање – трофеј за освојено прво место, Страхињи Ераковићу, капитену Србије, уручио је Немања Симовић, члан Градског већа Суботице задужен за спорт и омладину. Симовић је дан раније у зеленој сали Градске куће у Суботици, угостио представнике репрезентација, домаћина, организатора и фамилију Вучић Вилотић, те им је том приликом представио Суботицу.

 12929_2.jpg

Медија-центар и Протокол
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Укидање печата
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја
Међународни фестивал позоришта за децу    (22.09.2019.-27.09.2019.)