Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из образовања

Донација књига за ђаке у Вишњевцу

20.03.2019.

Члан Градског већа задужена за област образовања Наташа Алексић  у име организатора и учесника „Сајма књига Суботица 2019.” и суботичке локалне самоуправе, уручила је, данас, донацију у књигама, вредну 25.000 динара, представнику Основне школе „Хуњади Јанош“. Књиге су намењене одељењу у Вишњевцу које похађају ученици до четвртог разреда.

12486_1.jpg 

- Издавачи су нам се као и претходних година обратили са молбом за сарадњу, која се огледа у томе да ми њима не наплатимо таксу за њихове постављање штандова, а они у то  име поклоне књиге некој од суботичких школа у одређеном износу. Претходних година донацију су добили школа 'Доситеј Обрадовић’ и Дом за децу ‘Колевка’ – истакла је Наташа Алексић.

У име организатора Сајма књига Ема Костић захвалила се  Градској управи у Суботици, ЈКП „Чистоћа и зеленило“ и предузећу „Тржница" на доброј сарадњи и помоћи.

- Школама смо даривали углавном енциклопедије које одговарају млађем и старијем узрасту ученика. Књиге које требају школи изабрале су учитељице – рекла је Ема Костић.

Габор Сабо, заменик директора ОШ „Хуњади Јанош“, каже да је ова донација прилика да се обогати школска библиотека.

- Ово је јединствена прилика да обрадујемо неке од наших ђака, јер смо ми једна од највећих школа у Суботици. Поред централне школе у Чантавиру, имамо истурена одељења у Вишњевцу и Бачком Душанову, које укупно похађа  550 ђака - каже Габор Сабо.

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података