Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из образовања

Дипломе за најбоље младе математичаре

13.03.2019.

Традиционално, уочи Дана броја Пи, у Великој већници Градске куће додељене су дипломе и похвалнице најбољим младим математичарима Суботице и Севернобачког управног округа у досадашњим такмичарским циклусима за школску 2018/2019. годину. Међу око 160 награђених нашло се седморо средњошколаца: Бјанка Стојановић, Милош Пајић, Ноеми Тот, Левенте Бешњи, Миња Вуковић, Теодор Сакал Францишковић и Вељко Тодић који ће у суботу 16. марта представљати Суботицу на државном такмичењу из математике, у Новом Саду.

12463_1.jpg 

У име града Суботице најбољим математичарима дипломе и похвалнице уручиле су заменица градоначелника Тимеа Хорват и члан Градског већа задужена за област образовања Наташа Алексић.

- По пуној сали Велике већнице јасно је да Град има на кога да буде поносан и да у њему стасавају сјајни математичари – истакла је Наташа Алексић.

Најбољим младим математичарима дипломе су уручили и председник Друштва математичара Суботице проф. др Небојша Гвозденовић и Љубица Киселички, председник Комисије за математичка такмичења.

Ове године на градском такмичењу учествовало је 337 ђака основних школа. На окружно такмичење, које ће се одржати 23. марта, пласирало се око сто ученика.

12463_2.jpg 

 

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података