Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из образовања

Дипломе за најбоље младе математичаре

13.03.2019.

Традиционално, уочи Дана броја Пи, у Великој већници Градске куће додељене су дипломе и похвалнице најбољим младим математичарима Суботице и Севернобачког управног округа у досадашњим такмичарским циклусима за школску 2018/2019. годину. Међу око 160 награђених нашло се седморо средњошколаца: Бјанка Стојановић, Милош Пајић, Ноеми Тот, Левенте Бешњи, Миња Вуковић, Теодор Сакал Францишковић и Вељко Тодић који ће у суботу 16. марта представљати Суботицу на државном такмичењу из математике, у Новом Саду.

12463_1.jpg 

У име града Суботице најбољим математичарима дипломе и похвалнице уручиле су заменица градоначелника Тимеа Хорват и члан Градског већа задужена за област образовања Наташа Алексић.

- По пуној сали Велике већнице јасно је да Град има на кога да буде поносан и да у њему стасавају сјајни математичари – истакла је Наташа Алексић.

Најбољим младим математичарима дипломе су уручили и председник Друштва математичара Суботице проф. др Небојша Гвозденовић и Љубица Киселички, председник Комисије за математичка такмичења.

Ове године на градском такмичењу учествовало је 337 ђака основних школа. На окружно такмичење, које ће се одржати 23. марта, пласирало се око сто ученика.

12463_2.jpg 

 

Imunizacija

ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАНовогодишњи концерт Суботичког симфонијског оркестраМедија-центар и ПротоколЛокални тим за борбу против трговине људимаКОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицама

Informator
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Локални омбудсман
Градско правобранилаштво
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ

Укидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја