Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Exchange 5
Актуелности

Отворен осми по реду „Winterfest“

05.12.2018.

Традиционални зимски вашар „Winterfest“, осми по реду, вечерас је на Тргу републике отворио председник Скупштине града Суботице Тивадар Бунфорд. Уз истицање да ову манифестацију, која ће трајати до 13. јануара 2019. године, у име суботичке локалне самоуправе организује Јавно комунално предузеће „Суботичке пијаце“, он је изразио захвалност организатору на ангажовању и труду који је уложио како би пробудио празничну атмосферу у нашем граду.

12272_1.jpg 

Окићен град, мирис куваног вина и „куртош“ колача, звук божићне песме, кућице пуне сувенира, производа старих заната, домаће хране, ракије и традиционалних гастрономских специјалитета воде нас у сусрет предстојећим божићно-новогодишњим празницима, рекао је Бунфорд, и додао да се организовањем управо овог зимског вашара, који стоји грађанима на располагању са више од 70 штандова, посетиоцима пружа прилика  да ситницама и малим знацима пажње измаме осмех на лице својих најмилијих.

- Разноликост садржаја манифестације пружиће и ове године угођај свим грађанима. Надам се да ће звуци смеха, музике и радости обележити предстојеће празничне дане и пружити нашим драгим суграђанима и гостима пријатне тренутке – нагласио је Тивадар Бунфорд.

У име организатора ЈКП „Суботичке пијаце“ бивши директор Илинка Вукоја захвалила се свима који су на било који начин учествовали у реализацији ове манифестације и допринели да она изгледа атрактивно и бајковито.

 

 

 

 

Медија-центар и Протокол
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Укидање печата
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја
Интеретно фестивал  (22.08.2019.-26.08.2019.)
Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/subotica/tmp) in Unknown on line 0