Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из образовања

Компанија „Интерспорт“ донирала још 100 лопти основним и средњим школама

23.11.2018.

У оквиру акције „100 лопти за школе“, компанија спортске опреме „Интерспорт“ приликом отварања друге радње у Суботици, у улици Димитрија Туцовића, поново је донирала пакет спортских лопти за 34 основне и средње школе на територији града Суботице. Циљ ове акције је подизање свести код деце о важности бављења спортом.

12248_1.jpg 

У име суботичке локалне самоуправе „Интерспорту“ се на вредној донацији захвалила члан Градског већа задужена за област образовања, Наташа Алексић.  

– Лопте су потрошни материјал и овакве донације су увек добро дошле и помоћи ће да ученици у својим школама на часовима физичког васпитања, али и када имају слободне часове, употпуне своје време физичком активношћу – истакла је Наташа Алексић.

Марина Ђаловић, руководилац Службе маркетинга Компаније „Интерспорт“ рекла је да је ова компанија од прошле године донирала лопте школама у Београду, Краљеву, Сомбору, Крагујевцу,  други пут у Суботици и свим градовима у којима отворе продавницу.

- Интерспорт је друштвено одговорна компанија која брине о свима нарочито о млађој популацији тако да  се надамо да ћемо и у идућој години делити још лопти – рекла је Марина Ђаловић.

Марија Милодановић, директор Основне школе „Јован Микић“ нагласила је да је акција „Интерспорта“ за похвалу, јер су лопте школи, колико год да их има, увек потребне.

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколМедија-центар и ПротоколВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаMinistarstvoПанонрег

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator
Стратегија развоја