Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Актуелности

Делегација Европске полицијске асоцијације посетила Суботицу

15.10.2018.

Градоначелник Суботице Богдан Лабан, са сарадницима, примио је јуче, у Градској кући, делегацију директора Европске полицијске асоцијације (ЕПА) из Брисела, на челу са председником Паулом Цирином, и чланове борда директора те организацизације за Србију, Балкан и Југоисточну Европу. Састанак у Градској кући уприличен је у оквиру званичне посете делегације ЕПА Србији и могућег одржавање Годишње скупштине Европске полицијске асоцијације, у марту идуће године, у нашој земљи.

 12177_1.jpg

На састанку је речено да је повод за долазак делегације ЕПА упознавање са објектима и инфраструктуром која ће се користити за организовање и смештај чланова борда директора и чланова Скупштине Европске полицијске асоцијације поводом 24. Годишње скупштине ЕПА, која би, у марту 2019. године, требало да буде организована у Србији. 

Одржавање Годишње скупштине ЕПА у Србији, истакнуто је, представља својеврсно признање за нашу земљу тим пре што би први пут и двадесет и  четворогодишњој историји ове организације та Скупштина заседала ван Брисела.

Саговорници су се сложили у оцени да би Србија, одржавањем Годишње скупштине Европске полицијске асоцијације у нашој земљи, добила одређене бенефите, између осталог, квалитетну презентацију, како у Европи, тако и у свету, као и могућност да се уз остваривање нових инвестиција остваре и контакти са члановима Скупштине који су, како је подвучено, веома стручни и потичу из свих сфера.

У оквиру званичне посете Србији, чланови делегације директора ЕПА и борда директора ЕПА за Србију, Балкан и Југоисточну Европу посетили су, поред Суботице, и Нови Сад, Сремске Карловце и Зрењанин.

12177_2.jpg 

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја