Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Exchange 5
Актуелности

Делегација Европске полицијске асоцијације посетила Суботицу

15.10.2018.

Градоначелник Суботице Богдан Лабан, са сарадницима, примио је јуче, у Градској кући, делегацију директора Европске полицијске асоцијације (ЕПА) из Брисела, на челу са председником Паулом Цирином, и чланове борда директора те организацизације за Србију, Балкан и Југоисточну Европу. Састанак у Градској кући уприличен је у оквиру званичне посете делегације ЕПА Србији и могућег одржавање Годишње скупштине Европске полицијске асоцијације, у марту идуће године, у нашој земљи.

 12177_1.jpg

На састанку је речено да је повод за долазак делегације ЕПА упознавање са објектима и инфраструктуром која ће се користити за организовање и смештај чланова борда директора и чланова Скупштине Европске полицијске асоцијације поводом 24. Годишње скупштине ЕПА, која би, у марту 2019. године, требало да буде организована у Србији. 

Одржавање Годишње скупштине ЕПА у Србији, истакнуто је, представља својеврсно признање за нашу земљу тим пре што би први пут и двадесет и  четворогодишњој историји ове организације та Скупштина заседала ван Брисела.

Саговорници су се сложили у оцени да би Србија, одржавањем Годишње скупштине Европске полицијске асоцијације у нашој земљи, добила одређене бенефите, између осталог, квалитетну презентацију, како у Европи, тако и у свету, као и могућност да се уз остваривање нових инвестиција остваре и контакти са члановима Скупштине који су, како је подвучено, веома стручни и потичу из свих сфера.

У оквиру званичне посете Србији, чланови делегације директора ЕПА и борда директора ЕПА за Србију, Балкан и Југоисточну Европу посетили су, поред Суботице, и Нови Сад, Сремске Карловце и Зрењанин.

12177_2.jpg 

ИЗБОРИ ЗА  ЧЛАНОВЕ САВЕТА  МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА
Медија-центар и Протокол
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Укидање печата
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја