Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Exchange 5
Актуелности

Настављена улагања у спортску инфраструктуру

05.10.2018.

Градоначелник Суботице Богдан Лабан и члан Градског већа задужен за област омладине и спорта Немања Симовић обишли су данас радове на постављању травнате подлоге и изградњи атлетске стазе на Градском стадиону, као и реконструисане спортске терене на Палићу, код Спортско-рекреативног центра „Јанко Пејановић“, где је на два одбојкашка и један кошаркашки терен постављена тартан подлога.

12158_1.jpg 

Радови на постављању нове травнате подлоге на суботичком Градском стадиону теку планираном динамиком, рекао је, обраћаујући се медијима, градоначелник Лабан и додао да се ти радови изводе у сарадњи са Покрајинском владом.

 – За реализацију овог пројекта, укупне вредности 20 милиона динара, средства у висини од по 10 милиона динара обезбедили су Покрајинска влада и Град Суботица. У току су и радови на изградњи нове атлетске стазе, која ће бити завршена током новембра, реконструкцији свлачионица и свих тоалета на стадиону. Укупна вредност те инвестиције је 67 милиона динара, а средства за тај пројекат у целости је обезбедила Влада Србије. Већ водимо интензивне разговоре са представницима Канцеларије за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије како бисмо обезбедили средства да наредне године урадимо и комплетну реконструкцију трибина и поставимо нове пластичне столице. На овај начин ћемо испунити све услове за одигравање утакмица европског ранга у нашем граду – нагласио је Богдан Лабан.

 12158_2.jpg

Уз подсећање да су после више деценија реконструисани спортски терени на Палићу спортистима, рекреативцима и грађанима предати на употребу уочи овогодишњих првомајских празника, градоначелник Лабан је навео да је захваљујући компанији НИС и донацији од три милиона динара постављена тартан подлога на три прелепа терена – два одбојкашка и један кошаркашки, и постављена заштитна мрежа.

 – Позивам и друга друштвено одговорна предузеће да се прикључе једном одговорном послу који ради локална самоуправа, да заједнички обновимо све што се може урадити у граду како бисмо децу и омладину окренули спорту. Да их васпитавамо и склонимо са улице, да радимо неке позитивне ствари. Верујем да ћемо у томе успети, као што смо и до сада успевали да реализујемо све значајније послове – истакао је градоначелник Лабан.

12158_3.jpg

Медија-центар и Протокол
„Opti-Bike“- анкета о употреби бицикла
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Укидање печата
Пробни попис 2019
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја
Ноћ музеја (18.05.2019.-19.05.2019.)